Merahaba,sn.Serkan_48; Bu sözünü ettiğiniz oldukça da can sıkıcı olan bu durum (Ben de yaşasam ayni sıkıntıyı duyardım hiç şüphesiz) hiç normal görünmüyor.Ben forumu devamlı kullanırken böyle bir durum ne yazık ki olmuyor.
Güncellenmiş win 7 ,tarayıcı olarak hem ie hem de mozilla firefox'u ayni anda (Günlerde) kullanıyorum ve foruma ilk mesajımda veya 2. ve 3. mesajlarımda (Cevap yazarken) böyle bir sorun hiç yok.İyi bir tarayıcı ile detaylı bir virüs taramasını hiç yaptınız mı? Veya bu durum (sıkıntı) ne zaman tam olarak başladı,forum yeni alt yapıya (sisteme) tam geçmeden,bunun öncesinde de var mıydı,yoksa sadece son günlerde kronikleşen sıradışı bir durum mudur bu? İnşallah çözersiniz bu farklı durumu.Söylediğiniz bu farklı durumla bir yerden (Siteden) ekli dosya (Paylaşımı) indirirken genelde karşılaştım şimdiye kadar.Başka sitelerde yazı yazarken böyle bir durum genelde bulunmuyor,sanırım yalnızca size özel ve çok sıradışı bir durum (Kötü amaçlı yazılımlarla oluşabilecek olan) olsa gerek diye düşünüyorum.Kolay gelsin.Saygılarımla.