Under Ground
Profesyonel Üye
Sende haklısın murat . Bu su artik durmaz Bülent Ortaçgil in dediği gibi . Lâçkalik almış başını gidiyor her ortamda ve heryerde .Mümkün olduğunca uyarıyoruz veya fırsat buldukça kendimiz düzenliyoruz.
Sorun nesil ve anlayış farkı. Ben her yaptığım işin güzel olmasını ya da en azından düzenli olmasını isteyen bir insanım. Benim jenerasyonum da bu insanlar çoğunlukta, savruk ve paçasız insanlar azinliktayken yeni nesilde bu tam tersi . Şimdiki gençlerin dünyalarındaki tek düzenli yer pantalonlarinin kıç cepleri , oraya da ne koydukları malum .https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/konu-açmaya-mesaj-sınırı-getirilmesi-hk.129609/
ustam bir de burayı okusan derdimizi daha iyi anlatırsın
beni güldürdün, senide inandığın güldürsün. son cümlene güldümSorun nesil ve anlayış farkı. Ben her yaptığım işin güzel olmasını ya da en azından düzenli olmasını isteyen bir insanım. Benim jenerasyonum da bu insanlar çoğunlukta, savruk ve paçasız insanlar azinliktayken yeni nesilde bu tam tersi . Şimdiki gençlerin dünyalarındaki tek düzenli yer pantalonlarinin kıç cepleri , oraya da ne koydukları malum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?