Forumun üyelerinin görev durumuna göre değerlendirilmesi

seagate

Profesyonel Üye
Katılım
27 Şub 2007
Mesajlar
1,784
Puanları
281
Konum
IZMIR
Bir tarihte yazmış olduğum bir yazıda ilgili şahısların din, dili, ırkı , mezhebi veya siyasi görüşüne atıfta bulunmamama rağmen o tarihteki yazının tarafıma sorulmadan sırf ahpab - çavuş ilişkisini korumak için kaldırılmıştır. Bu dengesiz ve ön yargılı hareket çoğu zaman bir çok forum üyesine yapılmaktdadır.
Ben bu forumla varolmadım bu foruma girmediğim zamanda yok olmayacağım.
Bu tarihten itibaren foruma yazı eklemeyeceğim ve yorum yazmayacağım.

Hiç kimse edebi usluplar içerisinde yazılmış bir yazıyı kaldıramaz veya silemez.
Siz haspel kader yönetici olmuşsunuz ama maalesef maksadınızı anlamamışsınız.

Tüm arkadaşlara sevgiler saygılar.

Hoşçakalın. (Site yöneticilerinden kendini bilmeyenler hariç...)
 
Değerli bir Abimizi kaybetmek çok kötü tekrar düşünmez misiniz, kararınızı? Benzer kadırılma benim başıma da gelmişti.
 
Selamun Aleyküm
Sayın Seagate sert bir yazı yazmışsınız, haklı mısınız değil misiniz bilmiyorum.
Yalnız forumun popülariteli eski bir üyesi olarak web ortamında birçok eksiklikler ve hatalar olabildiğini biliyorsundur.
Bu foruma has değil ama forumdaki takipçilere hürmeten bilgi paylaşımı en azından onlarla birşeyleri paylaşmayı bırakmamak için foruma devam edilmesi beklenebilir. Yani ilimi ve ya bilimi aracılar için değil hak eden için yapmaya çalışabilir insan. İnsanların karşılıklı iletişim ve manevi köprüler ile kurduğu bağı hatırlamak gerekir. Zoru başarmak, her şartta ayakta durmaya çalışmak, problemleri çözmek gerekir.
Ayrıca forum da herhangi bir yöneticisinden ibaret değildir. Farklı düşüncelerle birşeyler olmuş olabilir. Web ortamında bundan fazlası olsa gerek. Bu forumda da son zamanda takip edememiş olsam da evvelden bir yetkili "yaptığımız iş çok önemli bir iş değil" diyerek alçak gönüllü bir davranış ile hata yapabiliriz gibi açıklamalarda blunmuştu.
Hayırlı günler diler, İlimin Çinde dahi olsa gidilip alınması gerekliliğini Mü'minin yitik malı olduğunu hatırlatır,
hürmetler sunarız.
 
'Papaza kızıp oruç bozulmaz'.. Eğer amacınız buradaki işe yeni başlayan elektrikçiler veya diğer arkadaşlara yardım etmekse ne olursa olsun bu forumu terk etmemelisiniz..1 kişi sizin mesajınızı sildiyse 'Ben ceketimi alıp gidiyorum.' demeniz elbetteki tecrübelerinizden çoğu kişinin mahrum olması demek; ama bu sizin yerinizi hiç kimsenin dolduramayacağı anlamına gelmez. 'GİDENİN YOLU AÇIK OLSUN, KALANLAR BİZİMLEDİR.'
 
Sayın seagate konuyu soru görüş ve şikayetler bölümü yerine serbest konular bölümüne açtığınız için henüz okuyabildim.

Forumumuzda tüm üyelere eşit şekilde yaklaşmaktayız. Yöneticiler hariç hiçbir üyemizin forumda özel bir görevi bulunmuyor. Bu nedenle Onursal Üyelerimiz de dahil olmak üzere tüm üyelerimize eşit mesafedeyiz.

Eğer üyelerimizden herhangi birinin yazmış olduğu bir mesajda hakaret, kötü üslup ve alaycı tavır yoksa yani nizami bir mesaj ise yöneticilerimiz bu mesajları silmezler. Eğer nizami bir mesaja karşı keyfe keder bir uygulama yapılıyor ise hatayı yapan yönetici de olsa cezalandırılır.

Mesajınızın silinmesi nedeniyle yöneticilerden şikayet ettiğiniz konuyu inceledim. "reaktif röle karşılaştırması" isimli konuya 28-09-2013 saat 10:09 attığınız mesaj, birden fazla kişiye hakaret ettiğiniz için silinmiş. Hakaret nedeniyle silinen bir mesajı burada paylaşmak istemiyorum. Fakat isterseniz özel mesaj yolu ile attığınız mesajı size gösterebilirim. Eminim kendi mesajınızı tekrar okusanız siz de olayın ateşi ile kullanmış olduğunuz üsluptan rahatsız olursunuz.

İyi forumlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…