senol123 Üye Katılım 4 Haz 2009 Mesajlar 10 Puanları 1 Yaş 32 11 Mar 2013 #21 araba silecek motorunun kömürlerini değiştir
ahmetozken Üye Katılım 9 Eki 2007 Mesajlar 82 Puanları 1 13 Mar 2013 #22 H@san' Alıntı: soycul arkadaşımın dediği gibi.balatalı frenlemede dc çalışır köprü diot bağlamayı unutma.......dinamik frenlemede U=I*R formülünden yola çıkarak kaç volt dc uygalayacağını bula bilirsin Genişletmek için tıkla ... ne yani ac ile çalışan balatı fren yok mu diyorsun ben geçende 3 faz olanın bile sardım frenler hem ac hemde dc ola bilirler
H@san' Alıntı: soycul arkadaşımın dediği gibi.balatalı frenlemede dc çalışır köprü diot bağlamayı unutma.......dinamik frenlemede U=I*R formülünden yola çıkarak kaç volt dc uygalayacağını bula bilirsin Genişletmek için tıkla ... ne yani ac ile çalışan balatı fren yok mu diyorsun ben geçende 3 faz olanın bile sardım frenler hem ac hemde dc ola bilirler
Ertug_TR Üye Katılım 2 Eki 2007 Mesajlar 292 Puanları 1 20 Nis 2017 #23 Selamlar; Fuko freniyle,ac motora yük testi yapabilir miyiz?Tşk.