konuyu farklı yerlere çekilmesinden rahatsızlık duydum.Konuyu dağıtmadan sadece kendi görüşümü açıklamak istedim bu görüştür katılırsın katılmassın hakarek etmeye gerek yok. Fikirlere saygılı olmak gerekli.Siyasi hiç kimseye düşman değilim hiç bir şeyden de menfaat çıkarım yok sadece çevre konusunda tedirgin olduğum yanlar olunca rahatsızlık duyuyorum.Soruna gelince başkan taraftardı olmasına giden ekibin içindeydi .Bu tesisin yapılmasına bizde karşı değiliz gerekliyse eğer ülkem için ülkemin insanı için iş çevre için fayda sağlıyacaksa olabilir ama yer bakımından tarım yapılan yerleşim alanına uzak olmalıydı.Tesis dışarıdanda TEHLİKELİ KATI ATIK getirecekti. Bunun içinde herşey olabilirdi denetim nasıl yapılacaktı nakliye nasıl yapılacaktı bir trafik kazsında bu atılar nasıl bertaraf edilecekti bundan zarar görenlerin tedavisi gibi bir sürü sorun varken giden ekip uzmanlarda oluşması gerekliyken muhtarlar gitti.Nihayetinde yapılmaktan vaz geçildi şimdilik. Yeni gündemimiz oto test merkezi binlerce dönüm verimli tarım arazisi kapatılıp test merkezi olacak yine aynı bir sürü vaadler çok iyi olacak çok kişiye iş kapısı olacak.Yabancılar çevreye duyarlı çimento fabrikalarını bu tip çevreyi kirletecek tesisleri artık bize yolluyorlar.Burda çimento fabrikası sorunumuzda oldu. Neyse konu dağılmadan eleştiri almadan kısa keseyim.