cankoc9 Üye Katılım 10 Haz 2016 Mesajlar 14 Puanları 1 Yaş 28 10 Haz 2016 #1 elektroniğe yeni başladım.güç kaynağı kapalı olmasına rağmen jumper kablo,resistör gibi devre elemanlarının iletken kısmına dokunduğum zaman hafif akıma kapılıyorum (bu arada apartmanda topraklama yok).sizce neden?
elektroniğe yeni başladım.güç kaynağı kapalı olmasına rağmen jumper kablo,resistör gibi devre elemanlarının iletken kısmına dokunduğum zaman hafif akıma kapılıyorum (bu arada apartmanda topraklama yok).sizce neden?
seagate Profesyonel Üye Katılım 27 Şub 2007 Mesajlar 1,784 Puanları 281 Konum IZMIR 10 Haz 2016 #2 Topraklamadan dolayı . Devreye bağlı diğer alıcıların kkaçakları size geliyor(apartmandakiler olmasa bile sizinkiler). Veya yakın zamanda hasta olacaksın(üç vakte kadar ).
Topraklamadan dolayı . Devreye bağlı diğer alıcıların kkaçakları size geliyor(apartmandakiler olmasa bile sizinkiler). Veya yakın zamanda hasta olacaksın(üç vakte kadar ).
unitedkingdom Üye Katılım 14 Ağu 2012 Mesajlar 470 Puanları 31 Yaş 57 10 Haz 2016 #3 üzerinde statik de olabilir