Atom_Karınca
Üye
Hicbir yere bağlı olmadan nasıl çalışacak bu arkadaş zaten ben onu anlamadım. Herhalde içini açsam bakırda çıkmayacak
Cıvatalarda tornavida izi yok. Her şey kız-oğlan kız durumda.Sizden önce açılmış gibi geldi .
4 yıl teknik lise Elektrik bölümü eğitimi , 4 sene üniversite elektrik mühendisliği bölümü eğitimi , 17 sene de fiili olarak elektrik mühendisliğim var . Yaklaşık 2 senedir de elektronik konusunda kendim hobi olarak uğraşıyorum . Yetmez dersen bilemiyorum tabi . Saygı duyarım .
4 yıl teknik lise Elektrik bölümü eğitimi , 4 sene üniversite elektrik mühendisliği bölümü eğitimi , 17 sene de fiili olarak elektrik mühendisliğim var . Yaklaşık 2 senedir de Elektronik konusunda kendim hobi olarak uğraşıyorum . Yetmez dersen bilemiyorum tabi . Saygı duyarım .
Yarın inşallah ustam . Altıma izole hali , elime yüksek gerilim eldiveni , gözlerime gözlük, kulaklarıma kulaklık da temin etmem lazım. Ne olur olmazUstam yanlışlıkla size yazmış , üst yazıyı bana yazacaktı .
Transformatör görüntüsüne sahip ürünün her yönünden fotoğraflamanızı rica edirim .
Bu gün çok inceyim !!! ( Söz diyeti )
Çakma değince çinli ülkeden artık ürünler çıksın demiş olmasın veya ağırlık olsun .
( kafayı yedik karışık düşünceler içindeyim )
Kolay gelsin Sağlıcakla kalın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?