emodiyator Profesyonel Üye Katılım 13 Kas 2008 Mesajlar 2,983 Puanları 1,640 Konum BİTLİS 31 Eki 2018 #11 Araştırmacı2' Alıntı: Hangi nedenden olursa olsun kontakları ayırmak için farklı bir yöntem var mı? Genişletmek için tıkla ... Israrla yapışan kontakları neden açmak istiyorsunuz bunu başarırsanız o kontaktörden nasıl randıman alacağınızı düşünüyorsunuz?
Araştırmacı2' Alıntı: Hangi nedenden olursa olsun kontakları ayırmak için farklı bir yöntem var mı? Genişletmek için tıkla ... Israrla yapışan kontakları neden açmak istiyorsunuz bunu başarırsanız o kontaktörden nasıl randıman alacağınızı düşünüyorsunuz?
Konu Sah Araştırmacı2 Üye Katılım 25 Şub 2018 Mesajlar 244 Puanları 1 Yaş 41 1 Kas 2018 #12 emodiyator' Alıntı: Israrla yapışan kontakları neden açmak istiyorsunuz bunu başarırsanız o kontaktörden nasıl randıman alacağınızı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... Kısa devre anında yapışan kontakları nasıl açarım diye sormak istedim ısrarla yapışan kontakları açmak gibi bi derdim yok
emodiyator' Alıntı: Israrla yapışan kontakları neden açmak istiyorsunuz bunu başarırsanız o kontaktörden nasıl randıman alacağınızı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... Kısa devre anında yapışan kontakları nasıl açarım diye sormak istedim ısrarla yapışan kontakları açmak gibi bi derdim yok