Güneş paneli

Hknavsr

Üye
Öncelikle herkezin bayramın kutlu olsun
Ustalarım normal sıradan bir elektrikçiyim güneş panelleri çok tercih ediliyor ve çokda iş vermek isteyen çıkıyor fakat çok bir bilgim yok ornik sistem kurmak istiyorum şebekeye bağlı bir sistem aküsüz elektriği satmak için trifaze bir sistem bilgi alabileceğim birini arıyorum bana destek çıkabilecek bir ustam varmı ilk başta 10 kW lık bir sistem kurucam

On grid / aküsüz sistem demek istediniz herhalde.
Evet hocam
Hocam bir çok video var biliyorum izledimde yani kurulumunu yapabilirim ama inverter bağlantısında daha sonra şebekeye bağlama konusunda kendime çok fazla güvenemiyorum veya 5 kW kullanacağım malzemelerle 200 kW kullanacağım malzemeler aynımı extra başka birşey olacakmı kW ya göre Panel ve inverterlarda değişiklik olacak biliyorum ama mesala 200 kW kuracağım zaman extra bir malzemeye ihitiyaç duyacakmıyım kafamı karıştıran konular bunlar

Aslında işi projelendirme aşamasında güç kapasitesine göre Panel grubu ve inverter seçiminden sonra size montajı yapmak kalıyor. Fakat önemli birşey var, ilgili Elektrik işletmecisi sizin projenizi onaylayacak mı?

hatta daha doğrusu
Hocam o konularda da az çok bilgim var hatta onun için elektrik mühendisim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…