O zaman ben de tüyerim. YAMYAMLARIN SOHBET BÖLGESİNESağlık sıhhat konularından, teknik konulara geçiş yapmışsınız. Resmen Mr Yamyam istilası yaşanıyor. Yamyamlarin sohbet konu başlığına fazla takılan olmuyor galiba?
Not: istila falan denince yanlış anlaşılmasın; espri yaptım sadece.
Abi aman diyim, şaka yapmistim. Teknik konuların tartışılması benimde işime geliyor. Sayenizde bende birşeyler öğreniyorum.O zaman ben de tüyerim. YAMYAMLARIN SOHBET BÖLGESİNE
https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/pcler-ve-teknolojik-sohbetler.117738/
Konumuzun ana teması olan resmimiz yıllar önce @Yunusgr tarafından yapılmıştı.
Beni seven arkamdan gelsiinnn
Dilve diş
Teorik olarak mümkün.yeşil Ekran tekniğini biliyorum, beni pek ilgilendirmiyor. ama bu ses dalgaları olayını çok uzun yıllar öncesinde okumuştum. yine de denenebilir ama benim yeteneklerim üzerinde. ve hayal değil, masal değil. o videoyu youtube sitesinden izlerseniz sağda bir iki tane daha örnekleme çıkıyor. üzerinde çalışmak lazım, incelemek lazım. ses frekansları çok önemli bir konu. özellikle kulağımızın duymadığı sesler...
O sebeple dil çıkartmıştım sanaAbi aman diyim, şaka yapmistim. Teknik konuların tartışılması benimde işime geliyor. Sayenizde bende birşeyler öğreniyorum.
Şimdiye kadar hiç rastlamamıştım. Bilgi edinebilirsem yorumlayabilirim.
Aleti bilememde müzik çok kötü.
Örnek olsun diye koydum . Daha iyi kullananlar var . Bugünde nasip oldu bir vakit namazına camiye girdim . Ayakkabilikta bir davul duruyor. İçerde de birisi zurnasini yanına koymuş namaz kılıyor. Hey Allahım parayla imanın kimde olduğu belli olmuyor dedim .Aleti bilememde müzik çok kötü.
sanırım para bende. bu gün kızıma iş bulduğu için iphone aldım, hani kk tek çekim. ödeyeceğim zaman düşünürüm. akıllı adam yapmaz, tezgahtar bile şaşırdı.Örnek olsun diye koydum . Daha iyi kullananlar var . Bugünde nasip oldu bir vakit namazına camiye girdim . Ayakkabilikta bir davul duruyor. İçerde de birisi zurnasini yanına koymuş namaz kılıyor. Hey Allahım parayla imanın kimde olduğu belli olmuyor dedim .
İzin de bitti , dönüş yolculuğu da . Vefakâr türk sürücülerinin selektör ile uyarması sonucu radardan kurtulduk bir kere. En son tüketim değerim şehir dışı 4.8 di . Rekorumu geliştirip 4.6 yaptım . Ekli dosyayı görüntüle 100809Ekli dosyayı görüntüle 100810
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?