Günlük Sohbet Muhabbet

yeşil ekran tekniğini biliyorum, beni pek ilgilendirmiyor. ama bu ses dalgaları olayını çok uzun yıllar öncesinde okumuştum. yine de denenebilir ama benim yeteneklerim üzerinde. ve hayal değil, masal değil. o videoyu youtube sitesinden izlerseniz sağda bir iki tane daha örnekleme çıkıyor. üzerinde çalışmak lazım, incelemek lazım. ses frekansları çok önemli bir konu. özellikle kulağımızın duymadığı sesler...
 
O zaman ben de tüyerim. YAMYAMLARIN SOHBET BÖLGESİNE
https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/pcler-ve-teknolojik-sohbetler.117738/
Konumuzun ana teması olan resmimiz yıllar önce @Yunusgr tarafından yapılmıştı.
Beni seven arkamdan gelsiinnn
Dil ve diş
 
Teorik olarak mümkün.
Şöyle açıklarsak...
Hava portlu bir hoparlör kabinini hava portuna elimizi yaklaştırırsak hava üflediğini biliriz.
Keza bu hava herhangi bir köpük zerrelerini rahatlıkla uçurabilir.
Burada bir sorun yok.
Tek bir frekans verilerek ve iki ayrı kabininin portlarını aynı hizaya getirerek aynı frekansta ama 180' faz farkı ile çalıştırırsak o köpük taneciği ortada kalacaktır. Çünkü hava akımı birbirlerini yok edecektir.
Bunu basit mantıkla ifade edersek..
100km hızla esen bir rüzgar bir insanı sürükleyebilir. Bu rüzgarın belli bir yönü bulunur. Aynı rüzgara ters istikamatte başka bir rüzgar estiğini hayal edersek, hiçbir kuvvet unsuru olmaz.
Buradaki tek fark rüzgarı tek yönde yani DC gibi düşünmemizdir. Ama ses dalgaları AC dir ve belli frekans dahilinde birbirlerine ters etkileri bulunmaktadır.
Örnekteki 100km hızındaki rüzgar bir ileri bir geri eserse AC gibi düşünebiliriz.
Abi aman diyim, şaka yapmistim. Teknik konuların tartışılması benimde işime geliyor. Sayenizde bende birşeyler öğreniyorum.
O sebeple dil çıkartmıştım sana
@Mr_YAMYAM hocam şu alet hakkında da bir yorum alalım senden.
Şimdiye kadar hiç rastlamamıştım. Bilgi edinebilirsem yorumlayabilirim.
 
Aleti bilememde müzik çok kötü.
Örnek olsun diye koydum . Daha iyi kullananlar var . Bugünde nasip oldu bir vakit namazına camiye girdim . Ayakkabilikta bir davul duruyor. İçerde de birisi zurnasini yanına koymuş namaz kılıyor. Hey Allahım parayla imanın kimde olduğu belli olmuyor dedim .
 
sanırım para bende. bu gün kızıma iş bulduğu için iphone aldım, hani kk tek çekim. ödeyeceğim zaman düşünürüm. akıllı adam yapmaz, tezgahtar bile şaşırdı.
 
İzin de bitti , dönüş yolculuğu da . Vefakâr türk sürücülerinin selektör ile uyarması sonucu radardan kurtulduk bir kere. En son tüketim değerim şehir dışı 4.8 di . Rekorumu geliştirip 4.6 yaptım .
 
Son düzenleme:
Bazıları bilerek dalgasına selektör yapıyor, iyi bari öyle birine denk gelmemişsiniz. Çok önceleri bende karşıdakileri uyarırdım sonra düşündüm ya ben enayimiyim arkadaş ben nasıl kurallara uyuyorsam herkes uysun dedim. Adam kuralsız gidecek tam ceza yiyecekken bende onu kurtaracağım. Ne gerek var herkes yaptığının cezasını ceksin.
Yola dikkat ederek gidilince radara yakalanma ihtimali çok düşük zaten çünkü radar varsa öncesinde tabelasıda vardır. Araç benzinli galiba?​
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…