Under Ground
Profesyonel Üye
for @Mr_YAMYAM
Bergen ablam bağırıyor. Ayrılıııkkkkkk onuuuurrrr değilkiiiii . Benim için üzülme .
Öteki taraftan @paskomya üstadın kankisi ise göözzzllleeerrrriiinnnn doğuyorrrr geeeeccceeleriiimeeee....
Bir umut multimetre bakmak için girdim . Yok malesef . Bol bol arabesk plak dinleyip çıktım.Resimlere bakınca; Eski Elektronik eşyalar aslında baya mekatronikmiş.
Bol bol arabesk plak dinleyip çıktım.
Verdiği bilgiler çok değerli. Allah Canan hoca gibi insanların sayısını artırsın. Alkali suya O'nun tavsiyesi üzerine başladım. Yalnız bu hocada kafamı bulandırdı:Canan Karatay der ki; "Karbonat, normal tuz gibi tansiyonu yükseltmez."
Dakika 5:00'da. Tamamını izleyin ama...
Benim için çok özel bir eserdir bu parça.Bergen ablam bağırıyor. Ayrılıııkkkkkk onuuuurrrr değilkiiiii . Benim için üzülme .
Öteki taraftan @paskomya üstadın kankisi ise göözzzllleeerrrriiinnnn doğuyorrrr geeeeccceeleriiimeeee....
yeşim hoca kimyasal içiriyor, vücut kimyasını hiç hesap etmiyor magnezyum, potasyum vücudun ihtiyacı olan minerallerdir. bir yerden doldurup öteki tarafı boşaltıyor. karbonatlı su alkali su değildir alkalize edilmiş sudur, vücudun bazik özelliğini dengeleme işe yarar. günde sadece bir bardak yeterlidir. bir de beden saatini iyi çalıştırın, özellikle yemek saatlerinizi mümkün olduğu kadar aynı saatte yemeye özen gösterin. hatta benim gibi rakıya bile aynı saatte başlayacaksın. aaaa benim rakı saatim gelmiş.Verdiği bilgiler çok değerli. Allah Canan hoca gibi insanların sayısını artırsın. Alkali suya O'nun tavsiyesi üzerine başladım. Yalnız bu hocada kafamı bulandırdı:
Yamyamı gudurtma pasokomya HOCAMhatta benim gibi rakıya bile aynı saatte başlayacaksın. aaaa benim rakı saatim gelmiş.
Magnezyumu, potasyumu, kalsiyumu içiriyor kloru, floru dışarı atıyor.yeşim hoca kimyasal içiriyor, vücut kimyasını hiç hesap etmiyor magnezyum, potasyum vücudun ihtiyacı olan minerallerdir. bir yerden doldurup öteki tarafı boşaltıyor. karbonatlı su alkali su değildir alkalize edilmiş sudur, vücudun bazik özelliğini dengeleme işe yarar. günde sadece bir bardak yeterlidir. bir de beden saatini iyi çalıştırın, özellikle yemek saatlerinizi mümkün olduğu kadar aynı saatte yemeye özen gösterin. hatta benim gibi rakıya bile aynı saatte başlayacaksın. aaaa benim rakı saatim gelmiş.
Ekmek yerine lahmacun yiyen teyzemi bu ?Magnezyumu, potasyumu, kalsiyumu içiriyor kloru, floru dışarı atıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?