güpür işleme programı lazım

elektrikçicüneyt

Profesyonel Üye
s.a. bana güpür makinalarında desen işleme programı lazım.benim yaşadığım ilçede bir çok akrabam güpür işiyle uğraşıyor.ben bu makinaların panolarını toplayıp arızalarını yapabiliyorum.ama bu makinalarda bir sorun daha var ki:bu sorunu çözersem gelirim önemli ölçüde artar.bu sorunda desen problemi. bu makinalar otomatik denilen mekanizmaya bağlanan metrelerce kartla desenleri çıkarıyor.bu desenlerin nakliyesi bayağı sorun oluyor.acil bir sipariş gelince makinalara bu desenleri ulaştırmak için km.lerce araç göndermek gerekiyor ve benim yaşadığım ilçedeki makinaların bir çoğu bu şekilde.ama şimdi bu makinalara desen için bilgisayar bağlayıp elektrikli veya selenoid bir parçayla desenler bilgisayardan işlenebiliyor.buda hızlı ve daha az masraflı üretimi sağlıyor.iş veren kişilerde bu tip makinalara öncelik veriyor.gerekli şemalar olursa ben bu işin montajını yapabilirim.ama ne kadar fazla iş yaparsam o kadar gelirim artar.benim bu desen programlarına ve bağlantı şemalarına ihtiyacım var. bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların yardımın bekliyorum.benim bildiğim bir program ismi var.programın ismi heinzle.internetten aradım çıkan sitelerin hemen hemen hepsi almanca ve google çeviri bir çok terimi tam olarak çözemiyor.yardımlarınız için şimdi den teşekkür ederim.

Cüneyt hocam selam,
Bahsettiğin makinalar için işine yarayacak programı yazmıştım. Desenleri açıp görebiliyorsunuz ve bir kontrol sistemine gerekli parametreleri aktarabiliyorsunuz. Sadece delikli kartları değiştirecek bir sistem yapılabileceği gibi tamamen mekaniği atıp servo motorlu bir sistem de kurulabilir. Toplamda %30-40 civarında bir verim artışı olabiliyor. Benimle e-posta yoluyla temasa geçebilirsin.

benim aradığım şeylerden bahsediyorsun.neredeyse 20 gündür bu konuda bilgisi olan birini arıyorum.ben daha önce istanbulda cnc topluyordum.tezmaksan adlı firmada montaj konusunda korkum yok elimde proje olsun yeter ki.eğer bu bilgiye ve programlama konusunda yardım edebilecek biri olursa çok sevinirim.ben size e-mailimi özel mesaj olarak atıyorum.

Bu proje banada gerekli yardımcı olursanız sevinirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…