Güvenlik Kamerası Görüntüsünde Şeritler Geçiyor

Çözüm bulamayınca konu kapandı diye bakmamıştım, sağolsun biçok arkadaş cevap yazmış, ben kaydı düşük kaliteye ayarladım o şekilde parazitli kayda devam ediyorum..

Bi arkadaş gece görüşsüz kameradır demiş, merka ve kodunu başlangıçta yazmıştım, açıklamalarında Gündüz/Gece yazıyor, gerçek gece görüşlü olmayabilir bilemiyorum, marka kod =av-8570-day-night-speed-dome-kamera, Google ye yazınça çıkıyor..

Birde bu topraklama olayı nı tam anlayamadım, evde taktığım fiş topraklı ama adaptör zaten topraksız, nasıl topraklamam gerekir..

Yüksek amperli adaptör de denedim farketmedi..Tek kablodan kasıt kamera kablosundaki güç kablosunu kullanmaksa, kullanmıyorum..
 
Son düzenleme:
ameraya giden kablo zarar görmüş değiştirmelisin.
 
Değişik kamera kabloları (koaksiyel Tv kablosu dahil) denedim görüntü aynı..bi arkadaş şu topraklama olayını açıklayabilirmi..kamera güç girişinde, adaptör ve kablosu nda faz ve nötr var, toprak bağlantısı nasıl yapılır..
 
ilk sayfaları oku güzelce anlatılmıs nasıl ve nereden topraklayacağın
 

merhaba
ardasım bu konu tamamıyle kameranla alakalı bır durum cunku kameran araba dahıl gecse ır ledlerını hala yakıyor olmalaı tammen aydınlat ve ır ledeı sonsun bak bakalım karlama yapıyormu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…