motor sıfır hocam kullanılan yerde trifaze yok sürücü artı motor maliyet baya artarBen 25 yıllık teknisyenim monofaze motorları hiç sevmem gördüğüm yerde kaçasım gelir bu motoru trifaze motorla değiştirin birde 220 monofaze giriş trifaze çıkışlı sürücü alın uğraşmayın maliyetli olur ama başınız ağrımaz en son 220 volt gamak motoru bağlamaya gittiğimde cebimden 100 tl verdim parça aldım çalıştırdım gamak monofaze motorlar için diyot a benzer bir parça yapmış ne yaptıysam çalışmadı benden önce de kurcalanmış motor zaten dediğim gibi gittim bir bobinajcıdan yeni parça aldım çalıştırdım
bunda merkez kac anahtarı yok beslemeyi yanlıs yere baglıyorsun kahverengi ve mavi kablonun oldugu yere bagla calısacaktır
benimde rahat o kadar var ama Elektrik çok geniş bir dal bende işletmede çalıştığım için monofaze motor hiç sökmedim desem yalan olmaz o yüzden yabancı kalıyoruz ister istemez görmediğimiz konularaBen 25 yıllık teknisyenim monofaze motorları hiç sevmem gördüğüm yerde kaçasım gelir bu motoru trifaze motorla değiştirin birde 220 monofaze giriş trifaze çıkışlı sürücü alın uğraşmayın maliyetli olur ama başınız ağrımaz en son 220 volt gamak motoru bağlamaya gittiğimde cebimden 100 tl verdim parça aldım çalıştırdım gamak monofaze motorlar için diyot a benzer bir parça yapmış ne yaptıysam çalışmadı benden önce de kurcalanmış motor zaten dediğim gibi gittim bir bobinajcıdan yeni parça aldım çalıştırdım
Anahtar var motor çift kondansatorlubunda merkez kac anahtarı yok beslemeyi yanlıs yere baglıyorsun kahverengi ve mavi kablonun oldugu yere bagla calısacaktır
bilgilendirme için teşekkür ederim. fotoğrafta kırmızı okla işaret ettiğim kahverengi kablonun nereden geldiğini açıklayabilir misiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 77487
Kondansatörle seri bağlı olduguna göre, yardımcı sargı. Ana sargı ile paralel bağlıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?