Gazlı Spiralli Termostat Önerileriniz.

exelsior

Üye
Katılım
12 Eki 2013
Mesajlar
12
Puanları
1
Gazlı-spiralli termostat alacağım. ama piyasada değişik fiyat aralığında değişik özelliklerde (paslanmaz spiral- bakır spiral gibi) termostatlar var.
Ben ise uzun süre kullanabileceğim kaliteli bir termostat almak istiyorum. Nerden temin edebilirim. İlgilenen arkadaşlardan öneriler bekliyorum.

Termostatı kullanacağım yer ise kalorifer kazanı suyu sıcaklı 30 dereceyi geçince, pompa kontaktörünü aktif edecek.
 
Niye sicakligi kaba olcen, sensor boyu sabit bir urun kullanmayi dusunuyorsun. Bunun yerine sicakligi ondalik hassayiyetle olcebilecegin, paslanmaz kilifli, yani senin deyiminle kaliteli, kablo boyu uzayabilen ENDA EDT2411 ve sivi probunu oneririm. 50 TL + KDV civarinda maliyeti olur.

NexusHD2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
İlginiz için teşekkürler.

Termostat sipiral ucu için kazanda yerleşim yeri var. Zaten kazan üzerindeki tüm termostatlar gazlı. Çok hassas olması gerekmiyor, zaten gazlı termostatların açma-kapama farkı 2-5 derece. 30 dereceye ayalarım, 25 dereceye düştüm pompayı devreden çıkarır. İşletim maliyeti de düşük.
bir tane imit, bir tane jiulong marka aldım. İmit kaliteli olduğundan pompayı bu yönetecek. Jiulong paralel bağlayacağım ve 5 derece yukarısına ayarlayacağım. Ne olur ne olmaz, imit arıza verir ve pompayı açmazsa, 35 derecede diğer termostat pompayı açacaktır. Böylece işi garantiye alacağım. Eğer iki termostat da arızalanırsa (hani olmaz da olursa), o zaman kazanın emniyet termostatı devreye girerek zaten çalışmayı durdurur.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,217
Mesajlar
924,327
Kullanıcılar
451,583
Son üye
TheBridge

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst