Geç yanan flouresant lamba ?

zenze

Üye
Katılım
2 Eyl 2007
Mesajlar
254
Puanları
1
Yaş
39
Evimdeki floresant lamba ve starterini değiştirdim. Fakat düğmeye bastıkdan 2-3 saniye sonra flouresant lamba tam yanıyor. Nedeni ne olabilir . Teşekkür ederim.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
aslında tam benim alanım değil ama bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım.voltaj ne durumda herhangi bir düşme varsa bundan olabilir.voltajla ilgili değilse balast etkilenmiştir.elektronik balast takarsan çok hızlı tepki verdiğini göreceksin.
 
balast ve soket den olabilir benim tavsiyem elektronik balast takmandır elektronik balast hızlı bir şekilde ateşleme yapıyor iyi çalışmalar .
 
Floresanlar birkaç kez hızlı yanıp söndükten sonra tam yanıyorsa starteri, bir süre sonra uçlardan başlayarak tam yanıyorsa ampulu değiştirin.

En iyisi kompakt floresan ampul ile değiştirin. Soket, starter, balast vb. elemanlardan tümüyle kurtulursunuz.
 
Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Elo balastla düzeldi
 
Kompakt floresan ampul tercih etmenizi öneririm.
 
Evimdeki floresant lamba ve starterini değiştirdim. Fakat düğmeye bastıkdan 2-3 saniye sonra flouresant lamba tam yanıyor. Nedeni ne olabilir . Teşekkür ederim.

voltaj düşük olursa geç yanma veya hiç yanmama olabilir hiç yanmama voltajın nekadar düştüğüne bağlıdır kolay gelsin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…