nihat67 Üye Katılım 11 Nis 2007 Mesajlar 23 Puanları 1 16 Ağu 2012 #21 kücük uygulamalar için gayet kullanıslı insallah kısa sürede daha üst versiyonlarını yaparlar
meslekivediger Üye Katılım 11 Kas 2010 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 44 11 Şub 2013 #23 örnek proğramı olan varmı arkadaslar
yhowill Üye Katılım 5 Ara 2012 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 34 8 Mar 2013 #24 indirdim fakat şifre istiyor bu??
bahadıreker Üye Katılım 5 May 2010 Mesajlar 2 Puanları 1 24 Mar 2013 #25 Gemo ar2-a da kullandıgım 3 ayrı zaman rolesının zaman ayarını lcd de gorerek cıhaz uzerındekı tuslarla nasıl yapabılırım ?
Gemo ar2-a da kullandıgım 3 ayrı zaman rolesının zaman ayarını lcd de gorerek cıhaz uzerındekı tuslarla nasıl yapabılırım ?
tknkr54 Üye Katılım 23 Ocak 2014 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 37 11 Kas 2014 #26 arkadaşlar merhaba.gemo ar2a ladder diyagram yazılımnı öğrenmek istiyorum.videolu anlatım varmı?elinde olan varsa paylaşabilirmi? plc öğrenimime gemo dan başlamak istiyorum.yazılımın kullanıımı kolay olduğunu söylediler.çizim yapmak devre tasarlamak istiyorum.plc konusunda kendimi geliştirmek istiyorum.yzılım işini çözmem lazım.yardımcı olursanız sevinirim.herkese saygılar......
arkadaşlar merhaba.gemo ar2a ladder diyagram yazılımnı öğrenmek istiyorum.videolu anlatım varmı?elinde olan varsa paylaşabilirmi? plc öğrenimime gemo dan başlamak istiyorum.yazılımın kullanıımı kolay olduğunu söylediler.çizim yapmak devre tasarlamak istiyorum.plc konusunda kendimi geliştirmek istiyorum.yzılım işini çözmem lazım.yardımcı olursanız sevinirim.herkese saygılar......
emyz Üye Katılım 25 Ocak 2011 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 46 19 Ocak 2017 #27 arkadaslar affınıza sıgınarak birsey sormak ıstıyorum bana gemo ar2 icin patlaç yapmam gerekiyor ama nasıl yapıldıgına dair hiç bir bilgim yok 3 suresi olacal acıklık geciş ve proğram sonlandırma bunu yapabilecek bir arkadas varmı
arkadaslar affınıza sıgınarak birsey sormak ıstıyorum bana gemo ar2 icin patlaç yapmam gerekiyor ama nasıl yapıldıgına dair hiç bir bilgim yok 3 suresi olacal acıklık geciş ve proğram sonlandırma bunu yapabilecek bir arkadas varmı
kur-sad Üye Katılım 29 Eki 2008 Mesajlar 58 Puanları 1 Yaş 40 23 Ocak 2017 #28 GEMO' Alıntı: Merhaba, Bir sonraki versiyonda kopyala yapıştır özelliği üzerinde çalışacağız... İyi Çalışmalar, Okan Gürbüzoğlu GEMO GEMO Elektronik Ltd. Sti. Genişletmek için tıkla ... artık kopyala yapıştır olsun
GEMO' Alıntı: Merhaba, Bir sonraki versiyonda kopyala yapıştır özelliği üzerinde çalışacağız... İyi Çalışmalar, Okan Gürbüzoğlu GEMO GEMO Elektronik Ltd. Sti. Genişletmek için tıkla ... artık kopyala yapıştır olsun
kur-sad Üye Katılım 29 Eki 2008 Mesajlar 58 Puanları 1 Yaş 40 23 Ocak 2017 #29 bahadıreker' Alıntı: Gemo ar2-a da kullandıgım 3 ayrı zaman rolesının zaman ayarını lcd de gorerek cıhaz uzerındekı tuslarla nasıl yapabılırım ? Genişletmek için tıkla ... üstteki fonksiyon tuşlarına röle ata . birini seçince screen 1 diğernde 2 diğerinde 3 çıksın. screen menüsüne zaman rölelerini atama yap . fonksiyon tuşu seçinde diğerlerini iptal etsin . böylece istediğin zaman rölesiniekranda tutarsın
bahadıreker' Alıntı: Gemo ar2-a da kullandıgım 3 ayrı zaman rolesının zaman ayarını lcd de gorerek cıhaz uzerındekı tuslarla nasıl yapabılırım ? Genişletmek için tıkla ... üstteki fonksiyon tuşlarına röle ata . birini seçince screen 1 diğernde 2 diğerinde 3 çıksın. screen menüsüne zaman rölelerini atama yap . fonksiyon tuşu seçinde diğerlerini iptal etsin . böylece istediğin zaman rölesiniekranda tutarsın