Cibo Otomasyon
Üye
Arkadaşlar merhaba gemoda yazmış olduğum bir program var logoda yapmak istiyorum bana bu konuda yardımcı olur musunuz logosoft comfort programını indirdim ama çok farklı çözemedim .
Mübarek gemoyla yaptığın program, sıkıntımı yarattı, online mı olmak istiyorsun programa, yok değilse, çak gemo yu gitsin.Arkadaşlar merhaba gemoda yazmış olduğum bir program var logoda yapmak istiyorum bana bu konuda yardımcı olur musunuz logosoft comfort programını indirdim ama çok farklı çözemedim .
hacım maksat kendini geliştirmek yarın öbürgün gemonun bitmeyeceği ne malumMübarek gemoyla yaptığın program, sıkıntımı yarattı, online mı olmak istiyorsun programa, yok değilse, çak gemo yu gitsin.
Güzel insan, gemonun türkşyeden den fazla, yurt dışında pazarı var kasablanka da otomasyoncu arkadaşım var o bile gemo kullanıyor, gemodan yana sıkıntı olmaz, bu pazarda ismini duyurdu, müşterileri var.kimseyi mağdur etmezlerhacım maksat kendini geliştirmek yarın öbürgün gemonun bitmeyeceği ne malum
hacım maksat kendini geliştirmek yarın öbürgün gemonun bitmeyeceği ne malum
Loğo öğreneceksen önce fbd mantığını iyi bilmen lazım logoda bildiğin ladder bir halt değil haberin olsunArkadaşlar merhaba gemoda yazmış olduğum bir program var logoda yapmak istiyorum bana bu konuda yardımcı olur musunuz logosoft comfort programını indirdim ama çok farklı çözemedim .