ademcban Üye Katılım 23 May 2013 Mesajlar 7 Puanları 1 29 Eyl 2013 #1 Arkadaşlar formda yeniyim endüstriyel Bakım onarım teknisyeniyim.Hobi olarak programlama yapıyorum ve genellikle elektrikte kullanıyorum.Gerilim düşümü hesap programı yaptım ve sizlerle paylaşmak istedim.Programda eksiklikler görürseniz paylaşabilirsiniz düzeltirim.Teşekkürler! Ekten İndirebilirsiniz.. Ekli dosyalar Gerilim Düşümü Hesaplama.rar 174.2 KB · Görüntüleme: 423
Arkadaşlar formda yeniyim endüstriyel Bakım onarım teknisyeniyim.Hobi olarak programlama yapıyorum ve genellikle elektrikte kullanıyorum.Gerilim düşümü hesap programı yaptım ve sizlerle paylaşmak istedim.Programda eksiklikler görürseniz paylaşabilirsiniz düzeltirim.Teşekkürler! Ekten İndirebilirsiniz..
06ismet0606 Üye Katılım 12 Eki 2013 Mesajlar 23 Puanları 1 14 Haz 2015 #2 Gerilim düşümü hesaplama proğramı için verdiğiniz emeğe ve paylaşıma katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlermi sunarım .Saygı ve hürmetler bilgisini tecrübesini paylaşanlara........
Gerilim düşümü hesaplama proğramı için verdiğiniz emeğe ve paylaşıma katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlermi sunarım .Saygı ve hürmetler bilgisini tecrübesini paylaşanlara........
gölgeyele Üye Katılım 2 Haz 2011 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 47 3 Ocak 2017 #3 Elinize sağlık çok kullanışlı bir program olmuş teşekkür ederiz