üstteki resimleri yapan şirketin tüm araçların altyapısını , bazılarının komplesini ben yapmıştım.
öncelikle tork - devir - güç oranları ,aktarma ,meyil tırmanma hesapları ,sürükleme - taşıma hesapları ,s1 s2 çalışma rejimleri , akü bilginiz , akü şarj bilginiz ,elektromekanik , ...... olmadan bu işe girmeyin.
Kendi işletmenize yada müşteriye zarar verirsiniz nihayetinde bu iş çok sürmez.
çin ,uzak doğudan uzak durun, aynı ürünün daha kalitelisini abd den alırsınız.
çinde ısrar ederseniz,
(aliminyum sargılı ) boyanmış bobin telli motoru satabilirler.
transaxle dana /graziano kalitesinde olmaz .
akü şarj cihazı için gemes
akü için direk sulu deep cycle ( sader trojan , mutlu mini trak , arı akü , meltem akü us battery )
transaxle için dana graziano
motor için D&D
ebay dan ADMİRAL golf car motor
controller ve elektromekanik için kellycontroller a git ( şimdilik)
bu işler yeterli olmayacak.
çıkma parça ile çözerim diyenler 1 - 2 ürün çıkartır.(sonucu belirsiz olur)
pratik bilgisi olanlardan uzak durun.(alaylılardan)
önce teorik ve pratik bilgisi olanlara danışın .forklift yada elektrikli araç konusunda bilenlere danışın yada çalışın.(üniversite takımları , forkliftçiler , v.b )
girişimci yatırmcı patron olmak ayrı bu işleri bilmek ayrı.
oto aküsü , tofaş yedekleri aklınıza geliyorsa hiç başlamayın.
2008 de ( krizde ) başladığımız iş halen devam ediyor.bizden sonra onlarca bu işe giren oldu ama japonlara % 80 abd parçalı mal satan kuzey afrikaya , askeri kurumlara oskar kadar satıp hizmet veren oldumu ?
zannetmiyorum.
daha kaliteli ürün çıkartan pilotcar var ama oda golf aracı çıkartarak hata yapmış.
Filipinler bile golf car üretiyor.
Amaca özel , özel araçlar daha akıllıca gibi ; https://belgi.info/2016/04/21/ahar-akulu-hizmet-araclari/
şanzıman için şurdaki italyan şanzımancılara yada yerli başkent frezeye bakın https://belgi.info/2016/08/02/sanziman-ureticileri-almanagi/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?