Elektrigi sanayi sitesinin trafosundan aliyor yani trafo da guc bakimindan sikinti yok sorun su tedas dan anlasmasi 8 kw diyolarki biz 20 kw elektrik kullana bi makine getiricez guc artirimina gitmemiz gerekirmi sorun bu birde trafodan gelen kablo 20 kw elektrige dayanirmi kesiti kac olmasi lazim ana trafo 70 mt uzakta birde soyle bi durumda var komsu dukkan 50 kw elektrik almis ve trafodan kablo cekmis eski kablo duruyor onu paralel baglayabilirmiyiz su acidan soyluyorum bunu hani isyerlerine trafodan cekilen kablolar 8 kw gore hesaplanip cekilmis dir diyorum yan komsunun kablosunu bu isyerinin kablosuyla paralel baglarsak ikisi 16 kw elektirige dayanir sistem monifaze deyil trifaze boyle bi durum olabilirmi olursa nasil yapariz
tadilat projesi ile güç artımı yapmanız lazım. muhtemel branşman hattı, ana kesici, baralar değişecektir. ilave olarak kombanzasyon sistemi tesis edilmelidir.Elektrigi sanayi sitesinin trafosundan aliyor yani trafo da guc bakimindan sikinti yok sorun su tedas dan anlasmasi 8 kw diyolarki biz 20 kw Elektrik kullana bi makine getiricez guc artirimina gitmemiz gerekirmi sorun bu birde trafodan gelen kablo 20 kw elektrige dayanirmi kesiti kac olmasi lazim ana trafo 70 mt uzakta birde soyle bi durumda var komsu dukkan 50 kw elektrik almis ve trafodan kablo cekmis eski kablo duruyor onu paralel baglayabilirmiyiz su acidan soyluyorum bunu hani isyerlerine trafodan cekilen kablolar 8 kw gore hesaplanip cekilmis dir diyorum yan komsunun kablosunu bu isyerinin kablosuyla paralel baglarsak ikisi 16 kw elektirige dayanir sistem monifaze deyil trifaze boyle bi durum olabilirmi olursa nasil yapariz