H-Designer T100t (10.4") hakkında bilgisi olan???

mutluhayri

Üye
Katılım
24 Nis 2008
Mesajlar
26
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belittiğim gibi h-designer adlı hım programı kullanacağım ama pek bi fikrim yok. Yardımcı olabilecekler varsa memnun olurum.. Elimde döküman var biraz ama pek bişey anlatmıyor. Yardımcı olabilecek varsa memnum kalırım..
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
hitech yeni markasıyla beijer konusunda yardımcı olabilirim.
siz hangi asamada sorun yasıyorsunuz.
 
Yeni marka beijer i biliyorum. information designerdan bahsediyorsunuz sanırım..Onu kullanmıyorum ne yazıkki.. Eski olanı kullanıyorum. H-Designer programın adı. Bu konuda yardım arıyorum..
 
mutluhayri ' Alıntı:
Yeni marka beijer i biliyorum. information designerdan bahsediyorsunuz sanırım..Onu kullanmıyorum ne yazıkki.. Eski olanı kullanıyorum. H-Designer programın adı. Bu konuda yardım arıyorum..

Bence distribütör firmayı arayabilirsiniz.

Beijer' i ben de duydum.kaliteli üretim yapan bir firma.

firmanın sitesinden yazılım ile ilgili detaylı bir döküman buldum.Umarım faydası dokunur

http://ft.beijer.se/files/C12572A600329472/408B8E1C16C64570C125737500574187/MA00822_web.pdf
 
beijer bence tüm hmi sistemlerinden kaliteli ve kolay kullanımlı bi hmi,hitech'ide satın aldı bildigim kadarıyla.zaten 4-5 farklı isimle üretiyor panellerini mitsubishiyede onlar yapıyo e serilerini ayrıca abb ve bikaç alman firmasıda var aralarında.ben information designer eğitimine gittim isveçe ama h-designeri bilmiyorum ama sanırım benzerdir tüm dökümanları var bende istersen kopyalarını verebilirim,zaten beijer kartlarını dışarda yaptırıyo,kendisi daha sonradan topluyo ve tek tek test ediyorlar.müthiş bi argeleri var.haberleşme mühendislerin odası baltık denizi manzaralı bırakında adamlar yapsın yani..
 

Süper yorum mutluhayri arkadaşımda oralara yakın yerlerder yazıyor.

Bir sorun olursa yardıma hazırım hemşo,

Ama Heitec ile Beijer in panelleri arasında dağlar olduğunu sende bende Akında biliyoruz sanırım.

sevgiler
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…