delta kullanmada ne kullanırsan kullan daha önce hiç panel programlamadığını yazmışsın bence ucuz ve basit ürünlerden uzak dur öğrenmişken gerçekten panel yapan kaliteli ürün kullanıp öğren delta panellerde program yazmanın dışında problemleriyle daha çok uğraşırsın habirde teknik serviste çok güzel ilgileniyor hani gönderin bakalım dışında birazda boşlaflarını dinledikten sonra kargo firmalarına çalışıyorsun .
sayın memoharici sanırım siz delta op programlamayı yeni öğreniyorsunuz ayda kaç adet delta op tüketiyorsunuz, belkide hiç kaliteli bir panel kullanmadınız bile, kullansaydınız arasındaki farkın sadece fiyat farkının olmadığını görürdünüz ben genelde farklı ürünler kullanıyorum deltada çok kullandım hatta a serilerinden çok kullandım ve çok problem yaşadım dop b de düzelttiklerini sanmıştım yanılmışım enson 3 adet dop b aldım problemli çıktı sadece gönderin bakalım diyorlar müşterilere mağdur olduğumu belirttim delta aldım gine mağdur oldum dedim o sizin probleminiz dediler. bunların hizmeti böyle ayrıca hızkontrol cihazlarından çok kullandım bir şikayetim olmadı ama operatör panellerindeki problemlerini düzeltemediler ben firmanın kendisini değil bazı bazı ürünlerdeki hatalardan bahsediyorum ayrıca buda suç değil burası bir form sitesi herkes yaşadıklarını doğru bildiklerini yazmakta özgür gerisi okuyan arkadaşlara kalmıştır asıl suç sadece o ürünü kullanabiliyorsun diye o en iyi üründür demektir.
ben delta ile otomasyon sistemleri yapıyorum ve bunları yayınlıcam birinide plc forumunda yayınladım makinanın üzerinde takılı bir şekilde resimleriyle beraber yayınladım şimdi siz bu şekilde kötülerseniz ben bu ürenlerle yaptığım projeleri starken sorun yaşamazmıyım alacak adammın bu yazıları okuması belki imkansız ama olurda görürse okursa aklına kötü şeyler gelmezmi ticari yönden ben etkileneceğim gibi örneğin bir çok kişi bu şekilde satamasa sistemlerini bu iş zincirleme olduğu için herkes etkilenir başka markalar çok çok iyi olabilir onları övün ama deltayı kötülemeyin hele hele teknik desteğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?