Sensörlü tavan lambası yok mu?Apartman boşluğunda kat başına 1er adet 220 led ampül ve ampül başına da birer sensör var
yav baba sen 600 wat led gördünmü hiç ? en babası 200 wat özel yapımlar 250 onlarda projektör zate .800w dediğine göre bu değere kadar güç alınabilir. Kontaktöre gerek yok. Siz yine de üçte iki formülüne göre 5-6 yüz watt üzeri güç çekmeyin.
800'dü, 600'e düştüm daha ne yapayım.yav baba sen 600 wat led gördünmü hiç ? en babası 200 wat özel yapımlar 250 onlarda projektör zate .
bir tane 10 wat koyacak gidecek.
Ampulun kutusunda 18 watt diye okunuyor. Bağla gitsin sorun olmaz.Dostlar ben kullandığım sensörün ne kadar w veya ne değer onu bilmiyorum ama resimdekine çok benzer sadece bahsettiğim o butonlar farklı.. Ampullere gelirsekte evde normal standart ampullere bağlanan o led lamlalı ampüller Ekli dosyayı görüntüle 103249Bundan yani.
Tek derdim ben ampül başına 1 tane sensör bağladım bu sensörlere kontaktör gerekli mi onu bilmiyoruz.
Hali hazırda tavan lambası vardı sensörlü versiyonları pahalı gelince ucuzundan direk sensör bağlayıp çözmek istedim işi bu şekilde.800'dü, 600'e düştüm daha ne yapayım.
Ampulun kutusunda 18 watt diye okunuyor. Bağla gitsin sorun olmaz.
Ben sensörlü tavan lambası yok mu soruma cevap alamadım?
İşin orjinalinde elbette ucuz değil ancak apartman ve tesisatı oldukça eski ve karışık apartman hane apartmanı 3 katlı 3. katta ışık düğme otomatıyla yanmıyor 2. ve 1. katta yanıyor. 3. katta yaşlı bir babaannemiz var aşağı yukarı inerken kaza olsun istemiyoruz karanlıkta.Yahu bu sensörler ucuz mu ki!? Hem tesisatla uğraşmaktansa orjinalinde devam et gitsin.
Elbette cevabı vardır ancak şöyle bir durum var 2 tane elektrikçi geldi ve yapamadan gittiler ikiside durumu anlayamadı tesisatta ne problem olduğunu çözemediler ve abi buraya baştan tesisat çekelim diye uçuk rakamlar sundular.Tesisatta sorun varken bu işi yine bir elektrikçi yapmalı! Üçüncü kat lambası neden sigortayı attırıyorun kesin bir cevabı vardır!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?