Sercanyilmaz
Üye
Internette arastirdigimda genelde bu model cikiyo fiyati da uygun HC-SR501 Ayarlanabilir IR Hareket Algılama Sensörü - PirKullanacagıbuz pır hangi model
Evet sirali yanan merdiven devresi yaptirdim sensörü nasil baglayacagimi bilmiyorum bırakılan anahtar ucunu birbirine degdirdigimde devre calisiyorSensördeki çıkış NO türünde, neresinde takıldınız ki, sıralı yanan merdiven aydınlatması mı yapıyorsunzu?
Internette arastirdigimda genelde bu model cikiyo fiyati da uygun HC-SR501 Ayarlanabilir IR Hareket Algılama Sensörü - Pir
Evet sirali yanan merdiven devresi yaptirdim sensörü nasil baglayacagimi bilmiyorum bırakılan anahtar ucunu birbirine degdirdigimde devre calisiyor
Cikis gucu 3.3v diyor o kadar kucuk röle bulamadim açıkçası yinede tesekkur ederim cevabiniz için.O bahsettiğiniz pır sensörün çıkışı 5 Volt diye biliyorum o çıkışa 5 Voltluk bir röle takıp NO ve COM ucunu o elinizdeki iki kabloya takabilirsiniz.
Bunu deniycem teşekkür ederim yapabilirsem yazicamöncelikle merhaba bütün pır sensörlerde role vardır içinde role ortak ucuna faz verilmiştir siz pırın içini açın yapabilşyorsanız enerji verin kontrol kalemi ile kontrol edin faz rolenin orta ucundadır enerjiyi kesin bu faz olan devre yolunu bıçak türü bişeyle kazıyın kelmense baglantı noktasın rolenin orta uç ve açık ucunu baglayın pır çalıştıgında role kapatacak ve sizin devre çalışacaktır kolay gele
3,3v TTL çıkış yani transistor ile kontrol etmelisin! İşe tr dahil olduğuna göre röle 5v luk olur 12v luk olur sana kalmışCikis gucu 3.3v diyor o kadar kucuk röle bulamadim açıkçası yinede tesekkur ederim cevabiniz için.
Bunu deniycem teşekkür ederim yapabilirsem yazicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?