havuz için sıvı seviye kontrolü ?

ilhan_ztrk merak ettim denge tankına sevıye flatörü nasıl konuluyor ?

havuz için 3 problu roleleri var su depolarına çok taktık gayet kullanışlı fakat tek sorun oksitlendiğinde algılama sorunu oluyor suyun durumuna göre temizlenmesi gerekir..
 
Kendi yaptığım bir uygulamada bir adet moeller easy röleye program yazarak ve 4-20 mA çıkışlı bir seviye sensörü bağlayarak su seviyesine göre tulumbaları devreye sokup çıkartmayı başardım.Çokda zevkli ve güzel bir uygulama oldu....
 
Slm.
O dediğiniz röle herhalde sıvı sıvıye rölesi. benim bakımını yaptığım havuzdada sıvı seviye rölesivardı oksitlenme probleminden dolayı probları atıp flatör kulandım. Tankın üst kapaığından saladım içine.flatörün açık kontaıylanda birröle çektirip sirkülasyonu durdurup sudoldurma valfini devreye aldım.Flatörün üzerindeki ağırlık ayarıylada devreye girme çıkma hasalığını ayarlayabilirsin. Başka bi yerde ise flatör kontaklarını sıvı seviye rölesi problarının yerine bağıladım.
 
ultrasonik sensörle de yapabilirsiniz. . . ve bi kontrol cihazıyla motoru otomatik olarak kontrol edebilir hatta sıvı seviyesini bilgisayarınızdanda takip edebilirsiniz . .
 
sıvı seviye elektrotları suyun sertligine göre cok sorun cıkartabiliyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…