tamer_gs Usta Üye Katılım 26 Eyl 2009 Mesajlar 744 Puanları 181 4 Eki 2018 #11 karadvt' Alıntı: Topraklı olan bir havyayi topraksız kullanmak da fazla isinmasina sebep olur mu? Rezistansına zarar verir mi? Genişletmek için tıkla ... Hayır. Sadece can güvenliği ve komplementerlerin emniyeti açısından risklidir
karadvt' Alıntı: Topraklı olan bir havyayi topraksız kullanmak da fazla isinmasina sebep olur mu? Rezistansına zarar verir mi? Genişletmek için tıkla ... Hayır. Sadece can güvenliği ve komplementerlerin emniyeti açısından risklidir
Konu Sah karadvt Katılımcı Üye Katılım 7 Kas 2017 Mesajlar 759 Puanları 56 4 Eki 2018 #12 tamer_gs' Alıntı: Hayır. Sadece can güvenliği ve komplementerlerin emniyeti açısından risklidir Genişletmek için tıkla ... Demek ki sorun benim havyalardaydı. Gerçi bozuldu. Başka bakıyorum şimdi.
tamer_gs' Alıntı: Hayır. Sadece can güvenliği ve komplementerlerin emniyeti açısından risklidir Genişletmek için tıkla ... Demek ki sorun benim havyalardaydı. Gerçi bozuldu. Başka bakıyorum şimdi.