FakirMaker
Profesyonel Üye
Evet var ama uç içerisindeki termokupl k tipiyse bu entegre sağlıklı ölçüm yapıyor. Jbc uçla alakalı şöyle bi video var
Aslında tam aradığım video ama malzeme temini ve ardunio konusunda epeyce yardım duyacağım bir proje eğer yardımcı olmak isterseniz ve kendimiz yaparak daha ucuza mâl edebiliceksek uygulamaya değer gibi görünüyor. İlginize ve cevabınızada ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.Evet var ama uç içerisindeki termokupl k tipiyse bu entegre sağlıklı ölçüm yapıyor. Jbc uçla alakalı şöyle bi video var
Aurdinio olmadan olmaz heralde demi beni kurcalayan biraz o hiç tecrübem yok o konudaVideo zaten gerekli devre şemasını ve yazılımı açıklamada veriyor hariçten bi yardıma ihtiyaç yok sadece güçlü bi transformatör bulman gerekiyor. Jbc orjinal istaysonlar şu anda 5 bin liradan başlıyor. Daha ucuza mal olacağı kesin.
Tamam tesir ederim bilgisayardan deraylı inceleyip uygulıcam güçlü bi tramsformatörü almaktan başka nerde bulurum ups var elimde onun içinden çıkabilirmiArduino şart değil herhangi bir mikrokontrolör olur ama arduino en kolayı. Tecrüben olması gerekmiyor aynısını yap yeter