Arkadaşlar merhaba. Resimdeki vga-hdmi kablo ile süper TV box kullanıyorum. Kablo kısa olduğundan alıcı cihaz TV nın arkasında kalıyor ve kumanda sinyalini almıyor. Bu kablonun uzunları 70 lira civarı sanıyorum. Ben bu kabloya ek yapabilirmiyim ? Farklı fikirlere de açığım ayrıca . TeşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 66976
Ne kadar uzunlukta bir kablo lazım?Arkadaşlar merhaba. Resimdeki vga-hdmi kablo ile süper TV box kullanıyorum. Kablo kısa olduğundan alıcı cihaz TV nın arkasında kalıyor ve kumanda sinyalini almıyor. Bu kablonun uzunları 70 lira civarı sanıyorum. Ben bu kabloya ek yapabilirmiyim ? Farklı fikirlere de açığım ayrıca . TeşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 66976
Erkek dişi vga kablosunu bununla kullanmanız daha uygun daha ekonomik seçenk olmaz mı?Arkadaşlar merhaba. Resimdeki vga-hdmi kablo ile süper TV box kullanıyorum. Kablo kısa olduğundan alıcı cihaz TV nın arkasında kalıyor ve kumanda sinyalini almıyor. Bu kablonun uzunları 70 lira civarı sanıyorum. Ben bu kabloya ek yapabilirmiyim ? Farklı fikirlere de açığım ayrıca . TeşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 66976
HDMI içinde 20 ye yakın tel var ek kabul edermi onu bilemedimbu kabloyu başka üründe kullanmayacaksaniz ( orjinalliği ile ) ?
ek yapın .
sistem işlevini istediğiniz gibi görmesse diyelim
zaten yeni alacaksınız .
sadece ek zahmeti ( işçilik ) ve tamir malzeme maliyeti ( kendiniz yapacağınıza göre ) +
artı + eksini değerlendirin karar sizin .
kolay gelsin sağlıcakla .
Bu bildiğin scart abi. Bendekinin bir ucu VGA, diğer ucu HDMI. TV de başka çıkışta yok uzunu cok pahalı
Mevcut 10 cm geliyor. Bana 20 cm olsa TV nın önüne çıkar alttanNe kadar uzunlukta bir kablo lazım?
Dostum ona baktım. Şöyle bir durum var TV de ki çıkış VGA alicidaki giriş HDMI. TV de başka cikis yok alicidada başka giriş yok. Ek yapayım diyorum ama 20 tane kablo var tukurdugumun kablosunun içinde . Durduk yerde kablodan da olmayayımErkek dişi vga kablosunu bununla kullanmanız daha uygun daha ekonomik seçenk olmaz mı?
Dostum ek yerine bi tarafı dişi bi tarafı erkek hdmı kablosu kullanabilirsin yada iki tarafı erkek olan uc alırsın çevirici aracılığı ile eklersin.Arkadaşlar merhaba. Resimdeki vga-hdmi kablo ile süper TV box kullanıyorum. Kablo kısa olduğundan alıcı cihaz TV nın arkasında kalıyor ve kumanda sinyalini almıyor. Bu kablonun uzunları 70 lira civarı sanıyorum. Ben bu kabloya ek yapabilirmiyim ? Farklı fikirlere de açığım ayrıca . TeşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 66976
.. araya elde olan bir monitör kablosu takılabilir diye düşünüyorum.
Arkadaşlar merhaba. Resimdeki vga-hdmi kablo ile süper TV box kullanıyorum. Kablo kısa olduğundan alıcı cihaz TV nın arkasında kalıyor ve kumanda sinyalini almıyor. Bu kablonun uzunları 70 lira civarı sanıyorum. Ben bu kabloya ek yapabilirmiyim ? Farklı fikirlere de açığım ayrıca . Teşekkürler