hep beraber inşallah :))

KANUNI

Üye
merhabalar, sisteme enerji verildiğinde 5 dakika bekleyecek ardından 1nci kontaktöre 3 saniye enerrji verecek ve bu süre sonunda 2nci kontaktöre 3 saniye çıkış verip döngü başına dönüp sekronize bir şekilde çalıştırabilecek bir devreye ihtiyacım var az çok demeyin ilim adına ne koparsa beyninizden verin :)

üstat ukalalık olarak algılamazsan bu basit bir döngü şematik yardımcı olsak toparlayabilecekmisin birkaç zaman rölesiyle gayet güzel halledilir daha fazla ek malzemen varsaa logo ile daha doğru olur

senden öğrendiğim kadar öğrencin öğrettiğim kadar öğretmen olurum hiç bir bilgi ve emek saçma değildir ukalalık ne demek estağfurullah zamn ayırman bile benim için bir lütufdur s7 300 ile çalışan sistem bozuldu bende plc den bağımsız bir kumanda devresi yapmayı düşündüm aklıma zaman rölesi geldi ama kumanda konusunda güzel şeyler düşünsemde düşüncelerimi uygulamaya dökecekkadar usta değilim o yüzden hp beraber inşallah :;)

bunu proje ile cizipatayımmı uygulayabilirmisin yoksa direk adım adım anlatayımmı

özel mesaj at kasıyor konular

özel msaj nasıl atılır bilmiyorum adım adım anlatırsan her adımına teşekkür ederim

Forum istatistikleri

Konular
129,689
Kullanıcılar
452,395
Son üye
gkmeens

Yeni konular

Geri