azaddmmir Üye Katılım 20 Kas 2022 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 23 10 Ocak 2023 #1 HİDROLİK POMPA SİSTEMİBir hidrolik pompa sistemi çalıştırılacaktır. Start butonuna basıldığı zaman uyarı kornası çalmaya başlayacak ve start butonuna 2 sn. boyunca sürekli basılırsa hidrolik pompa devreye girecektir. Hidrolik pompa 10dk çalışıp devreden çıkacaktır. Eğer start butonuna 2 sn. ‘den az süre ile basılırsa hidrolik pompa devreye girmeyecektir. Hidrolik pompa devreye girdikten sonra start butonu bırakılsa bile hidrolik pompa 10dk boyunca devrede kalacaktır. Hidrolik pompa devreye girince korna devreden çıkacaktır. Hidrolik pompa devreden çıktıktan sonra start butonuna basılsa bile 5dk boyunca devreye girmesi engellenecektir. arkadaşlar final ödevim bu lütfen yardım edebilir misiniz ?
HİDROLİK POMPA SİSTEMİBir hidrolik pompa sistemi çalıştırılacaktır. Start butonuna basıldığı zaman uyarı kornası çalmaya başlayacak ve start butonuna 2 sn. boyunca sürekli basılırsa hidrolik pompa devreye girecektir. Hidrolik pompa 10dk çalışıp devreden çıkacaktır. Eğer start butonuna 2 sn. ‘den az süre ile basılırsa hidrolik pompa devreye girmeyecektir. Hidrolik pompa devreye girdikten sonra start butonu bırakılsa bile hidrolik pompa 10dk boyunca devrede kalacaktır. Hidrolik pompa devreye girince korna devreden çıkacaktır. Hidrolik pompa devreden çıktıktan sonra start butonuna basılsa bile 5dk boyunca devreye girmesi engellenecektir. arkadaşlar final ödevim bu lütfen yardım edebilir misiniz ?
Under Ground Profesyonel Üye Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 6,438 Puanları 2,556 Yaş 40 10 Ocak 2023 #2 azaddmmir' Alıntı: HİDROLİK POMPA SİSTEMİBir hidrolik pompa sistemi çalıştırılacaktır. Start butonuna basıldığı zaman uyarı kornası çalmaya başlayacak ve start butonuna 2 sn. boyunca sürekli basılırsa hidrolik pompa devreye girecektir. Hidrolik pompa 10dk çalışıp devreden çıkacaktır. Eğer start butonuna 2 sn. ‘den az süre ile basılırsa hidrolik pompa devreye girmeyecektir. Hidrolik pompa devreye girdikten sonra start butonu bırakılsa bile hidrolik pompa 10dk boyunca devrede kalacaktır. Hidrolik pompa devreye girince korna devreden çıkacaktır. Hidrolik pompa devreden çıktıktan sonra start butonuna basılsa bile 5dk boyunca devreye girmesi engellenecektir. arkadaşlar final ödevim bu lütfen yardım edebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla ... Sen biraz yaptığın çalışmayı ekle . Anlamadığın yeri belirt . Yardımcı oluruz . Al devren bu diye yardım yok .
azaddmmir' Alıntı: HİDROLİK POMPA SİSTEMİBir hidrolik pompa sistemi çalıştırılacaktır. Start butonuna basıldığı zaman uyarı kornası çalmaya başlayacak ve start butonuna 2 sn. boyunca sürekli basılırsa hidrolik pompa devreye girecektir. Hidrolik pompa 10dk çalışıp devreden çıkacaktır. Eğer start butonuna 2 sn. ‘den az süre ile basılırsa hidrolik pompa devreye girmeyecektir. Hidrolik pompa devreye girdikten sonra start butonu bırakılsa bile hidrolik pompa 10dk boyunca devrede kalacaktır. Hidrolik pompa devreye girince korna devreden çıkacaktır. Hidrolik pompa devreden çıktıktan sonra start butonuna basılsa bile 5dk boyunca devreye girmesi engellenecektir. arkadaşlar final ödevim bu lütfen yardım edebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla ... Sen biraz yaptığın çalışmayı ekle . Anlamadığın yeri belirt . Yardımcı oluruz . Al devren bu diye yardım yok .
Konu Sah azaddmmir Üye Katılım 20 Kas 2022 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 23 10 Ocak 2023 #3 Under Ground' Alıntı: Sen biraz yaptığın çalışmayı ekle . Anlamadığın yeri belirt . Yardımcı oluruz . Al devren bu diye yardım yok . Genişletmek için tıkla ... her şey iyi çalışıyor bitek ilk starta basılı tutup bıraktığımda 2 saniye içinde,devrenin durması lazım ama tıkladığım gibi devre çalışmaya başlıyor Ekli dosyalar asdasdasddadadasdad.png 43.5 KB · Görüntüleme: 42
Under Ground' Alıntı: Sen biraz yaptığın çalışmayı ekle . Anlamadığın yeri belirt . Yardımcı oluruz . Al devren bu diye yardım yok . Genişletmek için tıkla ... her şey iyi çalışıyor bitek ilk starta basılı tutup bıraktığımda 2 saniye içinde,devrenin durması lazım ama tıkladığım gibi devre çalışmaya başlıyor
engineeerdi Üye Katılım 11 Tem 2012 Mesajlar 41 Puanları 1 Yaş 34 11 Ocak 2023 #4 Ekts programim yok ama ekte cizdigim istedigin 2 sn lik start baslangici icin devreyi kullanabilirsin. Operator elini start a basili tuttu zr1 2 sn sonra hidrolik le muhurleme yapti ve 2 sn sonra elini cekti , sistem muhurlendi. Ekli dosyalar Untitled.png 17.9 KB · Görüntüleme: 23 Son düzenleme: 11 Ocak 2023
Ekts programim yok ama ekte cizdigim istedigin 2 sn lik start baslangici icin devreyi kullanabilirsin. Operator elini start a basili tuttu zr1 2 sn sonra hidrolik le muhurleme yapti ve 2 sn sonra elini cekti , sistem muhurlendi.
Under Ground Profesyonel Üye Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 6,438 Puanları 2,556 Yaş 40 11 Ocak 2023 #5 azaddmmir' Alıntı: her şey iyi çalışıyor bitek ilk starta basılı tutup bıraktığımda 2 saniye içinde,devrenin durması lazım ama tıkladığım gibi devre çalışmaya başlıyor Genişletmek için tıkla ... Bilgisayarda kontrol şansım olmadı. Sen yaparsın. Sadelestirilebilir belki de .
azaddmmir' Alıntı: her şey iyi çalışıyor bitek ilk starta basılı tutup bıraktığımda 2 saniye içinde,devrenin durması lazım ama tıkladığım gibi devre çalışmaya başlıyor Genişletmek için tıkla ... Bilgisayarda kontrol şansım olmadı. Sen yaparsın. Sadelestirilebilir belki de .
mustafacamci1977 Üye Katılım 2 Ağu 2009 Mesajlar 632 Puanları 16 Yaş 47 12 Ocak 2023 #6 azaddmmir' Alıntı: HİDROLİK POMPA SİSTEMİBir hidrolik pompa sistemi çalıştırılacaktır. Start butonuna basıldığı zaman uyarı kornası çalmaya başlayacak ve start butonuna 2 sn. boyunca sürekli basılırsa hidrolik pompa devreye girecektir. Hidrolik pompa 10dk çalışıp devreden çıkacaktır. Eğer start butonuna 2 sn. ‘den az süre ile basılırsa hidrolik pompa devreye girmeyecektir. Hidrolik pompa devreye girdikten sonra start butonu bırakılsa bile hidrolik pompa 10dk boyunca devrede kalacaktır. Hidrolik pompa devreye girince korna devreden çıkacaktır. Hidrolik pompa devreden çıktıktan sonra start butonuna basılsa bile 5dk boyunca devreye girmesi engellenecektir. arkadaşlar final ödevim bu lütfen yardım edebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla ... EKTS programım yok ama bu devreyı ekts de çizidıkten sonra sımule edıp deneyebılırsın
azaddmmir' Alıntı: HİDROLİK POMPA SİSTEMİBir hidrolik pompa sistemi çalıştırılacaktır. Start butonuna basıldığı zaman uyarı kornası çalmaya başlayacak ve start butonuna 2 sn. boyunca sürekli basılırsa hidrolik pompa devreye girecektir. Hidrolik pompa 10dk çalışıp devreden çıkacaktır. Eğer start butonuna 2 sn. ‘den az süre ile basılırsa hidrolik pompa devreye girmeyecektir. Hidrolik pompa devreye girdikten sonra start butonu bırakılsa bile hidrolik pompa 10dk boyunca devrede kalacaktır. Hidrolik pompa devreye girince korna devreden çıkacaktır. Hidrolik pompa devreden çıktıktan sonra start butonuna basılsa bile 5dk boyunca devreye girmesi engellenecektir. arkadaşlar final ödevim bu lütfen yardım edebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla ... EKTS programım yok ama bu devreyı ekts de çizidıkten sonra sımule edıp deneyebılırsın
elektrik-elektronik08 Üye Katılım 23 Eki 2015 Mesajlar 192 Puanları 16 Yaş 42 12 Ocak 2023 #7 elektrikelektronik08 instagram kanalından iletişime geç devran hazır