HMI

atmetemen

Üye
Edna'dan ayrılmış bir firma olarak HMI ürünlerinden GMT HMI mi yoksa easyview den ayrılmış Weintek HMİ
İki ürünüde hem yazılım hemde ürün tasarın ve kalite olarak yazabilirmisiniz?

merhaba,

easyview ile weintek aynı firmadır yanlış biliyorsunuz.?

yardımcı olurum sıkıntı var ise.

Sağolasın peki Gmt HMİ mi Weintek mi ürün olarakta yazılım olarakta iki ürünü gören ve test eden var ise seçim yapmak istiyorum Gmt yazılımını iyi biliyorum ama Weintek sanki daha iyi gibi yanlışmış biliyorum

Bu iki urun teknik olarak birbirinin hemen hemen aynisi. Port sayilari, usb disk kullanimi, ethernet portlari ve uzak baglanti ozellikleri ile eksik ya da fazlalari yok. Bundan sonra bakilacak sey kolay kullanim, satis sonrasi tamir bakim hizmeti ve teknik destektir. Bir de fiyat tabi ki. Bunlara da sen karar vereceksin.

al delta geç programıda türkçe fiyatıda söylediklerine göre uygun hepside çinde üretiliyor...

söylediklerinin programlarını çözmen lazım ingilizce çünküü

O zaman niye Delta alalim kardesim. Fiyati uygun olan ve turk markasini alalim da nami yurusun bari.

türk olarak gmt cnt var erski adıyla enda biraz zor geldi bana üzerinde değişiklik yapmak iki makina yaptım gmt cntrollü şimdi üçünc üsünü deltaya dönüyom bugun sipariş verdim hatta

delta tayvan malı ama teknik desteği iyidir çoğun ürünlerin adı var üretim yeri çindir bunu unutmamak lazım

Bugun aldigin butun buyuk markalarin uretim yeri Cindir. Iphone dahil. Bu yuzden kalitesi eksik olmayan Turk markalarini kullanmak onlara destek olmak gerekir. Bu destek neticesinde bircok urun Turkiyede uretilmeye baslanacaktir. GMTCNT PLC de oldugu gibi. Bugun PLC, yarin HMI. Ama destek sart. Bunu da gozonunde bulunduralim.

Forum istatistikleri

Konular
130,148
Kullanıcılar
453,232
Son üye
gaziçilingir

Yeni konular

Geri