..yeni başlayan birinin soracağı sorular .......
Yeni başlayan soru sormaz.
Daha doğrusu soramaz , ne soracağını bilmez.
Ya ne yapar ?
Ne bulursa okur.
Bu bölümü bulup yazdığına göre okuyabilirsinde .
.
Yeni başlayan soru sormaz.
Daha doğrusu soramaz , ne soracağını bilmez.
Ya ne yapar ?
Ne bulursa okur.
Bu bölümü bulup yazdığına göre okuyabilirsinde .
Bir kaç akıllı arkadaşımızın şöyle yazdıklarını gördüm :
Bölümü sıkılmadan baştan sona okudum.
Anlatılanları adım adım takip edip gerekenleri aldım ve programları kurup anlatıldığı şekilde ayarladım.
Ve kırk yıllık usta gibi , düğmeye bastığımda sistemin çalıştığını gördüm ...falan filan feşmekan...
.. emek vermeden kolay bilgi sahibi olmaya çalışan yeni nesil ...
..Kimseden ayrıntılı bir projede istemedim....
Bu tür yazılarla ya değer verip ilgilenilmez ve cevapsız kalır ya da benim gibi ahmaklar her şeye rağmen yol göstermek için , sitemkarda olsa yazar ve pişman olur.....cevaplarında önünü tıkamış oluyorsunuz..
Sayın KAZIMUGUR,
Konu açıp soru soranın asıl amacını,konuyu yazarken yada yazmadan önce araştırıp araştırmadığını,konu hakkında ne kadar bilgi sahibi olduğunu,yaşını,bilgi ve tecrübesini, vb. kriterleri bilmeden, " emek vermeden kolay bilgi sahibi olmaya çalışan yeni nesil " muamelesi yapmanızın ve hitap şeklinizin hiç hoş olmadığını düşünüyorum.
Bir konu hakkında bilgisini artırmak yada yeni birşeyler öğrenmek isteyenlerin,konu açtığında ne kadar araştırma yaptığınıdamı yazması gerekiyor acaba? Şimdi burada konu ile ilgili yapmış olduğum araştırmaların özetinimi anlatayım? Forumun asıl amacı bilgi ve deneyimleri paylaşmak değilmidir? Araştırmayan ve paylaşmayan insanlar olsak şu an bunları neden yazıyo olalım?
Sözkonusu sorular,2008 yılından beri üyesi olduğum bu ortamda gayet samimiyetle ve konu hakkında az çok bilgi sahibi olmama rağmen,konuya tam hakim olmadığım için," ben bu konuda nötr üm ve bu işi yapmış birilerinden fikir almalıyım " mantığı ile sorulmuş sorulardır.Kimseden ayrıntılı bir projede istemedim.
Bu cevabınızla zaten gelecek cevaplarında önünü tıkamış oluyorsunuz,teşekkür ediyorum,saygılarımla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?