togitogi Profesyonel Üye Katılım 13 Mar 2009 Mesajlar 1,521 Puanları 521 Yaş 54 Konum İZMİR 7 Ara 2014 #21 Out pin içinEnable sinyalleri) x ekseni...okey...1...6 ...x y ekseni...okey...1...2 ...x z ekseni...okey...1...14...x
Out pin içinEnable sinyalleri) x ekseni...okey...1...6 ...x y ekseni...okey...1...2 ...x z ekseni...okey...1...14...x
togitogi Profesyonel Üye Katılım 13 Mar 2009 Mesajlar 1,521 Puanları 521 Yaş 54 Konum İZMİR 7 Ara 2014 #22 Mach3 konuların tamamını Word kaydettim.Düzenleyerek çıktı alıp kitap yaptım kendime.Ara ara okumaya başladım.2.kez ...
Mach3 konuların tamamını Word kaydettim.Düzenleyerek çıktı alıp kitap yaptım kendime.Ara ara okumaya başladım.2.kez ...
byket Üye Katılım 20 Eyl 2013 Mesajlar 365 Puanları 31 Konum TOKAT 7 Ara 2014 #23 KAZIMUGUR' Alıntı: x çalıştığına göre , diğer eksen pin leri doğru mu ? 500 step per değerini nereden buldun ? O sayfadaki diğer rakamların ne olmalı ? Mach3 ile ilgili başlığı hatim etmen gerekiyor . Edit ; Araya ayrıntılı açıklama girmiş , teşekkür .. Genişletmek için tıkla ... Abi aynısı bendede olmuştu z calisiyordu tek . Girdim biostan paralel port modunu degistirdigimde problem duzelmisti.
KAZIMUGUR' Alıntı: x çalıştığına göre , diğer eksen pin leri doğru mu ? 500 step per değerini nereden buldun ? O sayfadaki diğer rakamların ne olmalı ? Mach3 ile ilgili başlığı hatim etmen gerekiyor . Edit ; Araya ayrıntılı açıklama girmiş , teşekkür .. Genişletmek için tıkla ... Abi aynısı bendede olmuştu z calisiyordu tek . Girdim biostan paralel port modunu degistirdigimde problem duzelmisti.