Ben 118 acil cnc servisi aradım. Ambulans gelip bütün malzemeleri olay yerine getirecek...
Neyse
Durumu şöyle değerlendir, bulabildiğince google üzerinden araştırma yap, insanlar ray, araba, kızak, vidalı mil, kramayer, dişli, kayış, vs ne kullanmışlar öncr bir tart ölç biç. Malzeme listeni oluştur. Mesela o ebatlara göre düşün buraya kaçlık kızak kullanayım de, ama elle tutulur bir tasarım yap, bilgisayar ortamında çiz vidalarınıda çiz.. Yoksa vidayı sıkarlen karşıdakine denk gelebiliyor. Başıma geldi, sonra gücüne kuvvetine bak be işlerim ben bunla diyede sor kendine, ona göre plexi glass işliycem ama bence buraya 30luk kızak araba olsun dersen olmaz israf olur (daha önce böyle teklifle gidince dövdüler) sonra güçlü olsun nah şuraya koskocaman step motor koyayım dersen gene olmaz.. Beklentin 0.001 hassasiyet olmasın en azından öyle bişi yok.. Beklentin benim işime ne yarar olsun.. Sigmaşardan aluminyumşardan dökümlerden mdflere kadar düşen biri olarak anahtar kelimeyi sana söyliyeyim, tamamen duygusal.