DomatezliTantuni
Üye
tamam ustam siyah mavi olanlardan birini ölçtüğümde 0.00 küsürlüydü çıkış yoktu ama yine dediğniiz şekilde ölçüm yapıp yazimBu değerlere göre bu transformatör saglam gorunuyor.
Yarin bu trafoya enerji verip çıkış voltajlarina bakalim. Hersey yerinde ise karta yonelelim.
Youtube kanallarını takip etmiyorum. Ama bazen gerekli bilgi orada ise tabiki izleyip bilgi ediniyorum. Genel bir bakayim bir kanal bulursam size iletirim.
bütün voltajlar 0.9-1,4 arası değişiyor renk fark etmeksizinTrafonun 220 beslemesinden voltaj verip sağdaki çoklu kablolardan voltaj olcmeniz gerekiyor.
İlgili renklerin voltajı trafonun etiketinde yaziyor.
Bu voltajlari ilgili kablolarda goruyormusunuz voltaj verip olcebilir misiniz?
Hangi kademede olcuyordunuz? Mantıklı rakam değil. Olcum aletinizi gorebilir miyim?bütün voltajlar 0.9-1,4 arası değişiyor renk fark etmeksizin
Olcum hatalı.Ekli dosyayı görüntüle 104036
ustam siyah prop siyahta kırmızı prob mavi de iken 1.2 1.3 1.4 oluyor tekrar ölçüyor gibi yapıyor sürekli bu şekilde döngü var şu an görüntüdeki 1.4 idi tekrar ölçmeye çalışırken bu görüntü oluştu video atmamı ister misiniz? Avometrem sağlam bu arada
ustam maviler 13 sarı kırmızılar 12 v çıktı da ben şunu anlamadım asivoltaj değil mi ac modu neden ordan ölçtük?Olcum hatalı.
Dc kademede değil ac kademede olcmelisiniz.
Ortadaki func turundan AC moda gecmelisiniz. Ölçümü ac modda yenileyiniz.
ustam maviler 13 sarı kırmızılar 12 v çıktı da ben şunu anlamadım asivoltaj değil mi ac modu neden ordan ölçtük?
ben led trafosu gibi ölçülüyor sandım voltaj 12 falan yazınca ustam yeni bir şey daha öğrendimTrafonuz sağlam. Arızalı değil. Arızanın başka yerde.
Bu ses sisteminin kartını gorebilir miyiz?
Trafo ac voltajla calisir. Dc değil. O yüzden ac konumunda olctuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?