hv9910 entegresi ile led sürücü

semih06

Üye
Katılım
28 Kas 2006
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
40
merhaba arkadaşlar...

bu meslekte daha yeni sayılırım... hv9910 entegresi ile 1A 22v 30w çıkış güçünde led driver devresi lazım(yada tasarım için yardım) . özel bir şirkette staj yapmaktayım.. proje olarak bunu verdiler..sokak aydınlatması için yapılan bir proje. yardımlarınızı bekliorum..

teşekkürler
 
Burada birkaç örnek var. Umarım işine yarar.
 

Ekli dosyalar

  • hv9910.rar
    780.9 KB · Görüntüleme: 33
ilginiz için teşekkür ederim... çıkış gücünü nasıl ayarlıyacam onun hakkında fazla bilgim yok

yokmu yardımcı olan?
 
ben de bir firmada bu konu üzerinde çalışıyorum ancak yazdığın mesaj biraz daha net olabilirse sana bu konuda yardımcı olabilirim.Kaç tane led süreceksin.Giriş gerilimn kaç volt olacak.hv9910 kullanmak zorunda mısın.bu tür led driver entegreleri aynı mantıkla çalışır.internetten biraz daha incelersen bulabilirsin.Özelden ya da burdan detaylı mesaj yazarsan sana yardımcı olurum
 
merhabalar arkadaşlar benimde dönem ödevi olarak 60 cm led florasan yapmam gerekiyor. Led driver devresini nasıl tasarlayabilirim. hv9910 entegresi ile yapmam lazım, elimdede 48 adet led olan çubuk led var 12 led seri bağlı olacak şekilde guruplanmış, 4 tane parelel den oluşuyor.birde florasanın 9w olması lazım. kısacası 1A 9W led driwer tasarlamam gerekiyor. yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.....
 
arkadaşlar ben hala şu led sürücü mevzusunu anlayamadım bir türlüde beceremedim. bana yardımcı olabilecek arkadaşlar msn vea telefon numaralarını yollayabilirler mi ? bundan kurtulmak için ne gerekiyorsa yaparım.
 
merhabalar arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu? acaba birine yaptırsam ne kadar alırlar veya kime yaptırabilirim? yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..
 

Forum istatistikleri

Konular
129,242
Mesajlar
924,580
Kullanıcılar
451,628
Son üye
keremkirantepe

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst