erkekfatma
Üye
Fiyat?@seagate Ustam peki bunun zararı var mı faklı bünyelere? https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/traş-bıçağı-mı-traş-makinası-mı.106026/page-2#post-669257
Tam ben yazacaktım az bekle çinli haciler yapar onlardan alırsın yapmışlar bile. Ayrıca diğer sitede sayfaya reklamı veren de o firma .
@seagate Ustam peki bunun zararı var mı faklı bünyelere? https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/traş-bıçağı-mı-traş-makinası-mı.106026/page-2#post-669257
Tam ben yazacaktım az bekle çinli haciler yapar onlardan alırsın yapmışlar bile. Ayrıca diğer sitede sayfaya reklamı veren de o firma .
Güzel açıklamışsın ağzına sağlık Ustam ama benim kapasitem almıyorBiraz karmaşık cevap olacak ama yine de yazacağım.
Evrende enerji seviyeleri yok olmaz. Belirli bir seviyeye kadar düştükten sonra serbest hale geçerler. Bu serbestlik başka bir kaynak yada etkenin tepkisiyle bütünleşmelerini sağlar. Bu devinim kaynak ve etki bazlı değildir.
Misal bir jeneratör elektrik üretirken manyetik çizgileri kullanır. Bu manyetik cizgilerin atmosferde ilerleyebilmesi için serbest enerji materyallerini kullanması gerekir. Aksi takdirde hiçbir güç materyalin enerji formunu değiştiremez. Sadece seviyesini arttırır yada azaltır. Ortak bir enerji platformu olmadan yeryüzünde hiç bir eşitliği kuramazsınız.
Gelelim soruna : Şayet açığa çıkan enerji (ki kıl kesiyor) serbest enerji seviyesine düşünceye kadar uygulanılan yer tarafından seviye düşürülmesi gerekir. Bu enerjinin ne kadarlık bir kısmı kullanım dışı artıklığa sahiptir ? Lazer kaynağından sapan (yansıyan) ışınlara maruz kalan kök(kıl) ve deri hücreleri ne kadar etkilenir ? Güneş ışığına sürekli maruz kalanların kanser olma riski daha yüksektir(Genlerinde güneş etkeni yoksa yada çölde doğmamışsa). Güneş ışınının yıllık etkisini saniyeler içerisinde vucudunuza uygulamanız ne kadar sağlıklı olabilir ? Normal traş bıçağı ile traş olduğunuz zaman yediğiniz baklava börek etkendir, kaslarınızın enerjisi ile olduğundan "tek girişli kapalı bir döngü" olarak kabul edebilirsiniz. Lazer bıçağında ise bir döngüden bahsedemezsiniz (anca matrix filminde insanlar pil olur). Yayılmanın olduğu yerde döngü kurulmaz ! @by lent
Bir cild doktoruna görün, maruz kalacağın maksimum güneş ışığını öğren. Güneş ışığı tüylerinizi inceltir ve aynı zamanda ten renginize yakın renk alır.Abi hep zarardan bahsediyorsunuz faydalı birşeyler üretip çözüm sunmadıktan sonra bu kadar bilginin ne önemi var?
Ailem beni de okutmadı !Açlık ve savaşları ben mi çıkarıyorum. Ve demedim ki benim derdim onlardan büyük. Lakin göze düşen kirpik dahi acıtıyor. Büyük küçük dert derttir. Ve "Allah, ölümden başka, devasını yaratmadığı hiçbir dert yaratmamıştır."buyrulmuş. Niye bu küçük dertle dertlenmek yerine çözüm yolu aramayayım. Ailem beni okutamadı. Sizin gibi bilgili olup bi şeyler üretebilmeyi çok isterdim. Neyse cildiyeye de gittim git lazer yaptır dedi. Teşekkürler cevaplarınız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?