Alçak Mühendis
Usta Üye
Isin kotu yani su ki, boyle ölücü firmalarda calismayinca gittigin duzgun firmalar tecrube diye tutturuyor. Tecrubeyi de somurulmeden alamiyorsun iste. Durum bu kadar vahimo nekiben bir görüşmeye gittim geçen hafta ag-og aydınlatma firmasında santiye ortamında bir iş tam bana göre ... oturduk konuş konuş konuş... herşey iyi giderken adam sabah 8 aksam 3 dedi bazen sabahlıyoruz hakediş ve metraj yüzünden ama genelde 3 gibi biter zaten burda kalıcaksınız sizin için sorun olmaz sanırım dedi başka dedi... eyw dedim çıktım verdigi maaş ta gülünç bir rakamdı bu kadar oku çabala , bazen hatamı yaptık diye düşünmüyor degilim
farklı boyut?zaten 4 ay kadar bu şartlarda çalıştım sonrasında olaylar farklı boyuta gitti için ayrılmak zorunda kaldım , yoksa işten yada uykusuzluktan kaçma gibi bir gayem yok kaldı ki uykuyu sevmeyen bir insanımgel gör ki 4 ayı tecrübe adı altında kimse saymadıgı için yeniden aynı şartlarda çalışmak ... korkutucu
demek ki sabreden de iyi bilgilere vakıf oluyor böyleKuruma gelip kaçanın haddi hesabı yok ; saysam yazsam liste olur . Habire yeni birileri geliyor.
Git Akp ye kayıt ol işsiz olduğunu söyle mühendis olduğunuda ama her hafta git iş sor işbulma kurumundan daha önce ve iyi maaşa iş bulabilirisin!Ne yazık ki durum bu!Ben bile 2011 yılında Akp li bir arkadaşım sayesinde belediye de (taşeron tabii)iş buldum 2011 yılında 1200 tl maaş artı agi alıyordum teknisyen olarak iş de o kadar kolaydı ki!Çok kolay olması hoşuma gitmedi meslek olarak herşeyi unuturm dedim ve bazı özel şartlarım yüzünden bıraktım işi!allahtan umud diye birşey varişkur kayıtlıyım zaten + emo ... saçma olan şudur ki emo kaydımı yaparken ordaki yetkili ( il temsilciliği ) bir parti ismi vererek eger bu partili isen işin hazır dedi bende bu oyuna ayak uyduramadıgım için o işi başkasına kaptırdım bakalım zaman neyi göstericek hayırlısı olsun
emeksiz ekmek yok....sebat,özveri ve süreklilik önşart...hele bu zamanda --CV'ne baktım 4 yıllık okulu 8 senedemi bitirdin?--Bu şartlarda kurumsal işletmelerde zor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?