iş aramaya başlayacağım

Kariyer.net ile birçok mülakat yaptım, bazıları yetenek testi yapıyor rahatlıkla geçiyorum mülakatlarda iş için yalvarmıyorum diye beni beğenmiyorlar. Bu meslek için kimse kendini zorlamasın diyorum, banagöre mesleki gelişim demek çok koşabilmek, iş için yalvarmak, az maaşa çalışabilmek demektir.

rioo şantiyede kariyer yapmak istiyorsan elimde işe yarar yada yaramaz bişeylerle şantiyenin içinde sabahtan akşama kadar hiç durmadan koştur ve hiç şikayet etme

haklısın kardeşim

Ne yazık ki Türkiye' nin bir çok yerinde durum böyle. Mühendislik dallarında eğitim görmek için yeni gelen öğrencilere soruyorsunuz adam Discovery Channel' da gördüğü mühendisler gibi bir işi olacağını sanıyor. 4 sınıfın sonuna gelince anlıyor durumu.

1 yılık mühendis isen sözünü fazla geçiremezsin malesef. piyasada nekadar çok alternatifin varsa okadar değersizsindir bu sektörde.

acı ama gerçek. ne zaman aranan adam olursun ozaman kuralları sen koyarsın.

Dostum bende Rusya Irak Afganistan Libya derken birçok zor durumla karşılaştım .Ama tecrübesizlik yüzünden kendine güvenin olmadığını hissediyorum.Eğer işi öğrendim başka yerde bana iş çok diyorsan hiç durma çünkü bende ilk işimden ayrılırken senin gibiydim taki kendi tecrübelerimi ve birikimimi yaptığımda kendime güveni sonsuzdu.Artık şirketler beni arıyor ben onları değil.Birde rkadaş ve çevre çok önemli.Lütfen tüm iş arkadaşlarınla iyi geçin ve kontak halinde bulun.
İyi şanslar.

bence de bırak o işi, daha nicelerini değiştireceksin o işlerin. mekan değiştirmeden piyasa tanınmaz. yaşında genç henüz 25...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…