Nasıl ki her çalışan için iş beğenmiyor denemezse her patron yada genelleme olarak dahi bu ifadenin kullanılması hoş değil. Sonuç itibarı ile herkes kendisi için çalışıyor, yani herkes kendisinin patronu.Patronlarin g...tu kalkmis deyimi var gercekmis...
işçi çalıştırmak bir yardım degildir çünkü insanlar emek verirler ve verdikleri emegin hakkını isterler(her nekadar alamıyor olsalarda) şimdi robotlar olsa patronların imkanı olsa bedava işçi diye robotlara yatırım yapıp insan çalıştırmazlarniye ALLAH yardm yapınız diyor .
( işçi çalıştımakta bir yardımdır , ekmek vermek + hakkının üstünü vermek ) vs gibi
işçi çalıştırmak bir yardım degildir çünkü insanlar emek verirler ve verdikleri emegin hakkını isterler(her nekadar alamıyor olsalarda) şimdi robotlar olsa patronların imkanı olsa bedava işçi diye robotlara yatırım yapıp insan çalıştırmazlar
ya önemli olan işçi patron olma degil yardım etmek savap kazanmakta degil emeğin hakkını almak. varmıdır şimdi emegin hakkını alan bir işçi . işçi durmadan çalışır durur saatlerce patron bakar denetler iş yerinin sahibidir paranın çogu onun cebine gider en çok ter döken işçi en çok kazanan patron bu düzen bu çark böyle dönüyor ne yazıkki sorun bu o yüzden sevap gibi durmuyor bu yardımlaşmada degil yardım etme niyetinde kendi çıkarın yoktur yardım etmek karşılıksız olan bir şeydir mesela bu fromda sorularını paylaşıyorsun bilen işgilenen insanlar cevap veriyor bu bir yardımlaşmadın çünkü karşıdaki insanın niyetinde çıkar yok beklentici yok tek amacı yardımcı olmak bilgilerini paylaşmak bu yardımdır dayanışma ve paylaşımdır
patron işçi ilişkisinde bunların hiçbirini ben göreniyorum o işçiye ihtiyacı oldugu için seni işe alır -- ya çok kazanıyorum param çok biriyle ortak çalışıp paylaşalım diye degil. keşke çgle olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?