Serkan bu bildiğimiz tarantula kim salmış senin eve? Düşmanın kim çevrene dikkat et iyi ki kafaya almışsın da yardım edip gitmiş . Zehiri insana çok etkili değil yine de asit gibi düzelmeyen iz bırakır bazı yılanlar gibi diye biliyorum!
Bir anekdot paylaşayım benim Muğla Üniversitesi Fizik bölümünde araştırma görevlisi bir arkadaşım var. Okuduğu zamanlarda bir gün yolda bir örümcek görüyorlar.Bir şekilde bir karton kutu bulup sopa ile örümceği zorla yakalayıp kutuya kapatıyorlar.
Sallana sallana biyoloji bölümüne gidiyorlar örümceği gösteriyorlar tür cins ve özelliklerini bulmaya çalışıyorlar. Bu sırada örümceği bir akvaryuma koyuyorlar.
Araştırma sonucu örümceği buluyorlar. Genel özellikleri ağırlık boy renk yaş v.s. v.s. derken son olarak örümceğin çok zehirli olduğu ayrıca zıplayan bir örümcek olduğu yazıyormuş.
Hemen dönüp akvaryumun üstünü kapatmaya gidiyorlar ama nafile bizim örümcek firarda!! Bölümü arayıp taradılar bulamadılar firari örümceği
Daha önce burda anlatmış olabilirim affola, Diyarbakırda vatani görevimi 18ay yaptım tek zararlı haşerat hayvan görmedim, Çorluya döndüm 6 ay bilemedin 1 yıl zaman geçti çalışmaya başladım bahçeli bir yerdi ne göreyim küçük sarı akrep!
Daha önce burda anlatmış olabilirim affola, Diyarbakırda vatani görevimi 18ay yaptım tek zararlı haşerat hayvan görmedim, Çorluya döndüm 6 ay bilemedin 1 yıl zaman geçti çalışmaya başladım bahçeli bir yerdi ne göreyim küçük sarı akrep!