ibuttonlu aparman kapı kilitleri

zenze

Üye
Katılım
2 Eyl 2007
Mesajlar
254
Puanları
1
Yaş
39
Bina girişlerindeki diyafona bağlı elektrikli kapı kilidini ibuttonlu (yaklaşınca açan),kapı kilidiyle değiştirtmek istiyorum. Hem diyofon üzerindeki şifre paneliyle açılsın hem de ibuttonla açılsın iştiyorum. Fakat sorduğum yerler bunun olmayacağını ,yapılsada kilidin arıza çıkartacağını söylüyorlar. Ama daireden ibuttonlu kilidi açtırmakta sorun yokmuş. Bu işin doğrusu nedir ?
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
bir yanlış anlaşılma var, ibutton dediğimiz bilinen adıyla akbil(ülkemizde uzun zamandır kullanılıyor) temas ile işliyor, yaklaşımla açan/çalışanlar rf sinyali ile çalışır (elbise mağazalardaki, marketlerdeki kaçak ürün tespit sensörleri, otomobildeki yaklaşım ile kapı açma veya anahtarsız kontak çalıştırma). Peki neden arıza yapacağını açıklamadılar mı sormadın mı sonuçta her ikisi d kapı ikisi de kilit? Tabi ki dış kapı ortak olduğundan daha fazla çalışır ve her malzemenin, metalin ömrü bellidir. Değişik senaryolarla artısı eksisini tespit edin karar sizin.
 
merhaba forumda gezerken sorduğun soru dikkatimi çekti.sorduğun sistemi yapmak mümkün arkadaşlarla böyle bir çalışmamız var.büyük ölçekte tamamladık.bizim şu an ki çalışmamız sadece ibuttonla açılması için. devre tasarımını tamamladık geriye sadece elektronik bağlantılarını tamamlamak kaldı.eğer arzu edersen devre yi tamaladığımız zaman yani çalıştırdığımız zaman sana videosunu gönderebilirim.cevap yazarsın
 
neden olmasın tabiki mümkün ibutton da olur dairedende açılır şifrematik koyup onlada açarsın istersen plc ile networke çıkıp cep telefonundan dahi açarsın diafon markanızı yazarsanız bağlantı hakkında yardımcı olurum.
 
Ben kendim uğraşmayacağım. İsted,ğ,m şekilde sorunsuz çalışan bir model varsa ondan taktıracağım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…