Merhaba konuyla ne kadar alakalı bilmiyorum ama olayla benzeyebilecek inverter nitelikleri ile ilgili doğru bildiklerimi paylaşayım belki çıkarım yapılır,
ABB lerde multidrive var yüksek akım çeken motorlarda bir kaç inverter beraber şekilde çalıştırılabiliyor, DTC mod abb ler hedef rpm i tutturabiliyor devir tutturma açısından problem olmaz dtc de sürerseniz, ama kalkış ve duruşta belki çok hafif kayma yaşayabilirsiniz bu da çok düşük ihtimal birebir test etmiş olmadığım için böyle yazıyorum. modbus ile plc benzeri bi yapıdan ikisini de startlarsanız problem olmaz rampaları da eş değerde girdiğinizi varsayıyorum belli kaymada sistemi de kapattırabilirsiniz koruma amacıyla. Kurmaya çalıştığınız sistemin gereksinimlerini açıklarsanız daha iyi yardımcı olabilirim. Olayla hiç ilginiz yok sadece etiket okuyarak bunların devri ayrı aynı hızda çalışır mı diye soruyorsanız kayma şansları var birebir çakışması gerekmiyor yıldız üçgen kaldırsanız bile problem olmaz ciddi fark yoksa, tam olarak istenen nedir?