ileri hareket etmiyor

redskymuscular

Katılımcı Üye
merhaba,

press makinemizin ileri doğru hareket edemediği şikayetini aldım. geri doğru edebilmekte ama son limite kadar geldiğinden artık ileri hareket etmeden geri gelemez dolayısıyla son durumu bilemiyoruz. ancak cıkarttıgı sesten sanırım geri gelebiliyor.

panonun resmini ekledim.

ok işareti olan ileri kontaktör. üzerindeki aparatı sökerek manuel yol verdim. oldu. o üzerindeki aparat ne işe yarıyor. proje yok. kodlama yok. nereden başlamalıyım? neler öneriyorsunuz? o yuvarlak ayar kademesi olan kontaktöre bağlanan şeyin tam olarak işlevi nedir?

Ekli dosyalar

• 20160412_165102.jpg
    272.1 KB · Görüntüleme: 27
kontaktöre bağlanan yardımcı donanımın ne işe yaradığını bilen varsa o bile bir fikir yürütmemi sağlayabilir.

Model adından arat resim net değil bir şey anlaşılmıyor.

sanırım anladım hocam,
delay verdiriyor. bir nevi zaman rölesi kontaktöre bağlanan.

ileri hareket etmemesinde a1 ucuna bir sinyal gelmiyor. ya da bir switche basılı kalınmış. öğlenden beridir arıyorum

Fotodan zaman rölesi gibi görünüyor. Operatöründen press makinasının nasıl çalıştığını öğrenin. limit switch mi var sensör mü var? anlık ters yöne dönme olmaması için dibe dayandığında gecikmeli ters yöne dönüş vardır. Kumanda devresini takip edin titreşimden gevşeme olmuştur yada limit konumu geçip switch kontağı anlık eski durumuna dönüyordur.

Son düzenleme:
kontaktördeki parça pnomatik zaman rölesi diye geçiyor.

hallettim arkadaşlar.
basılı switch kalmış dün tahmin ettiğim gibi.
ayarladık switch pozisyonu verdik yolu.
eksik olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…