internet explorer ana sayfası

Katılım
4 Nis 2008
Mesajlar
419
Puanları
1
selamlar.
ınternete girdiğimde ana sayfa olarak önceden google açılıyordu. sonra ne olduysa anasayfa olarak msn açılıyor. tekrar google ayarlamak istiyorum fakat, internet ayarlarında gogle yazmam gereken yerde microsoft yazıyor ve değistiremiyorum, yani o kısım aktif değil.
bi zamet yardımcı olursanız sevinirim.
saygılar
 
virüs girmiş olabilir arkadasım bendede olmustu eskiden..netten combofix adlı programı indir onla silmei dene bi işe yarayabilir
 
geçmiş tarihe sistem geri yükleme yaparsanız düzelir yalnız dikkat etmeniz gerekir geri yükleme tarihinden sonra kurdugunuz proğramlar silenebilir.
 
Aynı problem bende de olmuştu; şu şekilde düzelttim:
*Başlat>>çalıştır deyip "regedit yazın"
*HKEY_CURRENT_USER>>SOFTWARE>>Policies>>Microsoft>>Internet Explorer>>Control Panel
*"1" olan değeri "0" olark değiştirin
 
yardımcı olamaya çalışan arkadaşlara sonsuz teşekkürler. sn ysnclskn tarif ettiğiniz işlemi yaptım, aktif olmayan ades kısmı artık aktif oldu ve microsoftu sildim google yazdım sorunum çözüldü.
 
1.yöntem
aşşağıda verdiğim linkteki eklentiyi indir sonra tıkla ve evet de ana sayfan düzelir ben fabrikadaki bütün bilgisayarları böyle düzenliyorum en basiti



2.yöntem

Sırasıyla Yapılması Gerekenler :

Öncelikle BAŞLAT menüsünden ÇALIŞTIR uygulamasını başlatınız.
Ardından açılan pencereye ''gpedit.msc'' yazarak ''Grup İlkesi'' isimli menüye geliniz. Daha sonra ''Kullanıcı Yapılandırması'' sekmesi altında bulunan aşağıdaki sekmeleri tek tek tıklayarak ''İnternet Explorer'' bölümüne kadar ulaşınız.
Tüm bunları yaptıktan sonra karşınıza aşağıdaki pencere gelecektir.
Bu menünün sağ tarafında bulunan '' Giriş Sayfası Ayarları Değişimini Devreden Çıkar'' seçeneğini mouse ile çift tıklatınız.
'' Giriş Sayfası Ayarları Değişimini Devreden Çıkar'' seçeneğini tıkladıktan sonra karşımıza aşağıdaki pencere çıkacaktır. O penceredeki ''Devre Dışı'' seçeneğini işaretleyip TAMAM butonuna tıklayarak ''Grup İlkesi'' menüsünden çıkınız.
 

Ekli dosyalar

  • Anasayfa kurtarma_google.rar
    253 bayt · Görüntüleme: 18
bu sorunumu sağolsunlar yardımcı olan arkadaşlar sayesinde çözdük.

explorer sayfasında video izlerken tam ekran yapmamıza ragmen, üste yaklaşık 3cm lik menü bloğu kaybolmuyor. bunun için bir yöntem varmıdır.
teşekkürler
 
tepm.internet files ları sık sık silmeni önererim bir daha olmaması için.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,780
Mesajlar
920,437
Kullanıcılar
450,868
Son üye
Unus26

Yeni konular

Geri
Üst