internet sorunu

Mokoki

Üye
bilgisayarıma format attım ve vistanın yerine xp kurdum fakat internetim (kablolu internet) 10 sn çalışıyor sonra baglantı hatası veriyor fakat modemin üzerinde bütün ışıklar yanıyor yani baglantı var acaba format atarken yada xp yi kurarken yanlış birşeymi yaptım birde Ekran kartımı yükselttim 256 yaptım bütün bunların internetle bir bağlantısı varmı yardımlarınızı beklıyorum hepinize şimdiden teşekkürler

modemin programı vistaya göre kurulu olarak kalmış olabilir. modemin xp kurulumunu kurmayı düşünebilirsiniz.

arkadaşım yalnız ben modemi kurmadım benim internetim uydunet yani kablolu tv direk modemi takıp çalıştırmıştım herhangi bir ayar yapmamıştım fakat format atarken bilgisayar adını değiştirmiştim bu sorun olabilirmi

modemini resetlersen sorunun büyük ihtimal çözülür... modemin markasına göre google da resetleme yöntemi diye arattır. mutlaka bulursun bişiyler...

ben bağlantı sorunum olduğunda,msni açmaya çalışıyorum.Msn bağlanamadığında,sorun giderme kısmına girip,onar diyorum.Çoğunlukla sorun ortadan kalkıyor.

resetlemeyi denedim fakat olmadı önce google çıkıyor bir site yazıyorum onu açıyor daha sonra o sitenin herhangi linkine tıkladıgımda baglantı hatası veriyor sorunu çözümle dediğimde bilgisayarı yeniden başlatmam isteniyor yeniden başlattığımda da yine aynı şeyler tekrarlanıyor

modem ayarlarında sorun olabilir. kullanma kılavuzuna tekrar gözat. ayrıca modemin muhakkak bir sürücüsü vardır. modem ayarlarından falan güncellemeyi dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…