IR Kamera Sorunu

Merhaba arkadaşlar 7 kameralı array led li bir sistem kurdum ancak şöyle bir problem var, kameralar gündüz gayet sağlıklı çalışıyor ancak gece bazıları beyaz görüntü bazıları parazitli görüntü bazısında ise hiç görüntü olmuyor, sistemde özellikle 30 amperlik adaptör kullandım beslemede problem olmasın diye. Ancak sorunun kaynağını bulamadım

Gece İR ledlerin çalışıp çalışmadığını fot.mak. veya cep tel. ile kontrol et.

Kameralar aynı tip mi, gece bir kartona şekil- rakam yaz belli uzaklıkta görünüp görünmediğini kaydet ve 1m mesafeyi arttırarak kamerann gece görüş özelliğindeki menzili dene bunu hepsi için tekrarla. Hepsi aynı ise ve bazılarında kalitesizlik varsa bu durumu aldığın yere ilet bu onların sorunu.

Merhaba sistemde 30 AMP adaptör kullanmanız, tüm kameralara yeterli çalışma akımını gideceği anlamına gelmez. Burada kameralara çektiğiniz cctv kablonun besleme uçlarının kesitleri önemlidir. Kablo kesiti yeterli akımı iletmeye yetmiyor ise sıkıntı yaşarsınız. Sorununz bir çok bayimin başına gelmiştir. Kameraların gündüz görüntülerinde sorun yokken gece ır ledler çalışmaya başladığında kablo yeterli akımı iletemez ise yaşadığınız sorun kaynaklanır.
Adaptör ile kameralar arasındaki kablo mesafesi nedir ve cctv kablonuzdaki besleme uçlarının kesitleri nedir. Bunları belirtirseniz daha fazla yardımcı olmaya çalışırım.

Forum istatistikleri

Konular
130,047
Kullanıcılar
453,023
Son üye
aybagi

Yeni konular

Geri