Başıma gelen bi kaza ile anlatmaya başlıyayım.kabiliyet hocam eminmisin böyle olacağından ???
Forumda yazan herkez sistemi kurup denemez. Denemiş olanlarda kutu içerisine monte etmiş, yani senin gibi elemanlara elle ellememiştir. O devreyede ellemek gerçekten tehlikeli.madme böyşeyse forumdaki süper zeka arkadaşlar nedne bahsetmedi ?????
abicim iyi güzel diyonda benim o elemana dokunmamadaki ama elemann ısınıyormu diye baktım ben ?
birde forumda yapanlar kutulamış demişsin sen kutulamak veya kutulamamak çokda önemli değil ? ben şimdi bu havya ile lehim yaparken beni çarpmayacak mı peki ???????
ben geçen sene yaptım ve kutuladım. hala kullanıyorum. çok kullanışlı gerçekten. taktığım havya da ucuz 5 TL lik havya. ucu kolay kolay yanmıyor artık. ısıyı ayarlayabiliyorsun. yarım saat sonra sesli uyarı veriyor. butona basarsan kaldığı yerden devam ediyor. basmazsan havya kapanıyor ve arada bir uyarı veriyor. bir süre sonra basarsan yeniden sıfırdan ısınmaya başlyor. tavsiye ederim. ete üstadın ellerine sağlık. neon yazan yerdeki neon lamba evet. bağlamasan da olur.
tekin abi sizin söylediklerinize göre şöyle bir gözlemle yaptım ;
1-mevcut havya ile devreye bağladığımız faz -nötr kabloların yerii değiştrdim dediğiniz gibi dewvre çalıştı fakat havya ısınmadı .
2- gövdeye ve diğer bazı elemnalra kontrol kalemi ile baktığım zaman ışık yanmadı .
3-bu gün bir arkadaşım havyanın kendi içindeki kablolarda kısa devre olabileceğini söyledi. havyanın içinden bir kablo çıkmış veya başka kabloya temas ediyor olabilir dedi. bende aynı işi başka bir havya ile denedim ama sonuç aynıydı yine devrede kaçak var.
4-havyanın için açayım dedim ama açamadım allah kahresin havyanın vidaları fransız uçluydu ...
durum böyle tekin abi ne yapacaz abi ne yapacaz ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?