Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hi cok guzel bir fikir ama 9 volt pil kac dakika dayanirki bence yuksek amperli lithium ion accu kullanirsan iyi olur, arabalarda dis dikiz aynasini isitmakda kulanilan ince bir isitma rezistans var linke bak bunlari cok farkli boyutlarda bulabilirsin kac amper ceker onuda ogrenmek lazim ona gore bir isiyi ayarlamak icin devre yaparsin, projeyi bitirdiginde bizimle paylasirsan sevinirim ALLAH yardimcin olsun Akayna
Rezistansa baktım izoleli rezistans varmış ondan kullanıcam ama kaynak olarak ne kullanıcam bilmiyorum ama o 9voltluk pilide bir deniyeyim bnde sanmıyorum fazla dayanıcagını ama olsun denemeye değer
Kaynak olarak ne kullanabilirim?Paylaşımlarınız için teşekkürler devamını bekliyorum...
bence lithium ion aku en iyi secimdir fiatlari biraz yuksek sayilir ama asiri pahalida sayilmaz obur akulere gore hafif dolum zamani kisa boyuna gore amperi yuksek, istedigin voltta bulabilirsin, denemeye deyer
Li ion hucre uygun profesyonel devre ile kullanilmazsa bence tehlokeli ve patlama riski olbilir. bahsettigiz rezistanslarini ic direnci dusuk diye biliyorum (yanlissa duzeltiniz) yani türkcesi li ion bataryayi kisa devre yapmak gibi bisey. Usumeyecegiz derken ayagimizdan olmayalim ;-)